tdc holbaekTDC Erhvervscenter Holbæk
Ved Faurgården 3
4300 Holbæk
Tlf. 59 45 06 60
holbaek@tdcerhvervscenter.dk

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 8-16

Din lokale ekspert
I Holbæk kan du og din virksomhed få hjælp til at få den mest optimale kommunikationsløsning ved TDC Erhvervscenter. Hvad enten din virksomhed allerede har en mobilløsning eller står og skal bruge en ny, kan TDC Erhvervscenter være behjælpelige.

Gode kommunikationsløsninger er med til at styrke din virksomhed. Muligheden for at udnytte alle fordele på markedet kan du og din virksomhed opnå gennem et samarbejde med TDC Erhvervscenter Holbæk, hvor medarbejderne gerne deler ud af både erfaring og ekspertise.

Viden kan styrke din forretning
God rådgivning er en mærkesag for TDC Erhvervscenter i Holbæk, hvilket underbygges af deres certificerede specialister, som hver dag sidder parate til at rådgive dig og din virksomhed om it, telefoni og kommunikationsløsninger generelt.

Rådgiverne sætter sig grundigt ind i vilkårene og rammerne for din virksomhed, således at der fra start af er et solidt grundlag for en personlig rådgivning. TDC Erhvervscenter kan dække alle mulige behov indenfor it- og kommunikationsløsninger, hvor du kan få alt fra små og enkle løsninger til avancerede løsninger efter behov.

Bredt udvalg af produkter og løsninger
Det er vigtigt for TDC Erhvervscenter, at alle virksomheder får den rigtige løsning, som passer til de specifikke krav og ønsker, der er opstillet af den pågældende virksomhed. Derfor arbejder rådgiverne tæt sammen med dig og din virksomhed, for at finde en fremtidssikret løsning.

TDC Erhvervscenter tilbyder virksomheder og forretninger ubegrænsede muligheder med alt fra smartphones og mobilpakker til større virksomhedsløsninger, der integrerer mobiltelefoner, it, omstilling, internet og meget mere.


sølvpartner