msMinorSystems 
Jernbanevej 6 B
4340 Tølløse
Tlf. 59 16 10 05
info@minorsystems.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag: 9:00 – 17:00
Fredag: 9:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 13:00

Professionelle webløsninger
MinorSystems designer og udvikler webløsninger for virksomheder og organisationer, og yder samtidig computersupport til alle med brug for hjælp til teknikken.

En flot hjemmeside er vigtig for at sende de rigtige signaler til ens kunder. Det betaler sig derfor i sidste ende at investere i et solidt webdesign, der udtrykker professionalitet og pålidelighed. MinorSystems rådgiver dig, når du skal finde ud af, hvad din webløsning skal bestå af. Skal du f.eks. have opsat en webshop, eller skal din hjemmeside opdateres, så er MinorSystems det rette sted at søge hen.

Flot design af din hjemmeside
MinorSystems har stor erfaring med design af hjemmesider og tager udgangspunkt i dine ønsker og forventninger. De designer en række starteksempler, som vil være grundlaget for den videre arbejdsproces. Det grafiske design bearbejdes af MinorSystems, indtil det stemmer overens med dine præferencer. Når designet er godkendt, kan det implementeres i din hjemmeside, webshop, nyhedsmail etc., så din virksomhed eller organisation præsenteres i overensstemmelse med dens virke.

Hvis du blot ønsker dit webdesign forbedret eller gjort flottere, står MinorSystems også til rådighed.
Endvidere hjælper MinorSystems, hvis du selv ligger inde med et design, som du gerne vil have op på dit websystem.

ms2Opsætning af Facebookside
Facebook er blevet en hurtig og effektiv vej til nye kunder, kendere og følgere. Opslag fra ens Facebookside kan fungere som brugbar reklame for sidens følgere, og med tiden vil antallet af ’likes’ sprede sig som ringe i vandet. Med den rette opsætning og et stilfuldt design kan Facebook dermed blive et værktøj til at opnå forøget omsætning. MinorSystems tilbyder opsætning og design af firmaprofil på Facebook, så din virksomheds ydelser eller produkter præsenteres på en attraktiv måde.

Computersupport – i butikken eller hos dig
MinorSystems yder computersupport til både firmaer og privatpersoner, der har et problem med computeren, som de ikke selv kan løse. Du kan altid kigge ind i butikken i Tølløse eller Skibby, hvis du står med et akut problem. MinorSystems’ kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe – tidsbestilling er ikke nødvendig, for computerproblemer har ofte brug for at blive løst ligeså hurtigt, som de er opstået.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op i den fysiske butik, tilbyder MinorSystems at køre ud til dig for at løse dit computerproblem. Om du er erhvervsdrivende eller privatperson, er underordnet – MinorSystems kører ud til alle, der står med et problem.

Ring, eller besøg MinorSystems i en af butikkerne til en uforpligtende snak om dit nye webdesign eller computerproblem.

Kontakt MinorSystems