Henriks Vagtservice
Ringstedvej 34
4520 Svinninge
Tlf.: 59 26 58 13
Vagttelefon: 40 20 68 30

Følg Henriks Vagtservice på Facebook

Det du har allermest kært
Dit hjem er din base, hvor du har brug for at føle dig tryg. De fleste af os låser hoveddøren, når vi er ude, og nogle af os også når vi er hjemme, men desværre er det ikke altid nok. Har du brug for ekstra sikkerhed, er der hjælp at hente hos Henriks Vagtservice. Firmaet, der udelukkende har certificerede vagter, ligger i Svinninge og har siden 1993 serviceret både private og firmaer i hele Odsherred og Holbæk.

Henriks Vagtservice tilbyder individuelt tilpassede alarm- og andre sikkerhedsløsninger for dit hjem og dem, der bor i det. Så kan du sove roligt.

Tryghed til hverdag og fest
Henriks Vagtservice har stor erfaring med både små og større sikkerhedsløsninger. Mange private vælger en tyverialarm for at mindske risikoen for indbrud. En tyverialarm virker i sig selv afskrækkende på indbrudstyve, der nødigt vil afsløres og forstyrres af en vagt. Er du tilknyttet Henriks Vagtservice, vil firmaet altid sende en vagt fra deres Alarmpatrulje ud på adressen i tilfælde af, at alarmen går. Firmaets højteknologiske alarmer kan dog bruges til meget andet end bare tyverisikring; herunder også fungere som røgalarm.

Har du en virksomhed, kan Henriks Vagtservice tilbyde vagtløsninger, hvor en vagt eksempelvis ”lukker dit firma ned” sidst på dagen og tjekker alt fra vinduer og kaffemaskiner til aflåsning. Har man brug for en vagt, der går flere runder i løbet af natten eller patruljerer på stedet med en hund, kan dette også aftales. Byggepladser og lagerbygninger i Nordvestsjælland er nogle af de virksomheder, der benytter sig af dette.

Er du koncertarrangør eller den, der for en forening eller et firma afholder et arrangement med betalt éntre, kan du roligt hyre vagter fra Henriks vagtfirma. Her mestrer de ansatte balancen mellem at være en autoritet og samtidig være med til at skabe en tryg og rar stemning.

Intet nyt er godt nyt
Sikkerhed er lig med fornuft – uanset om du har et risikofyldt job, dyrker ekstremsport eller på anden måde lever livet farligt. Sikkerhed er lig med tryghed, og dét er lige vigtigt, om du sidder hjemme i sofaen eller er ude på eventyr. Når det sidste er tilfældet, er det rart at kunne slippe bekymringerne om dit efterladte hjem er sikret.

Skulle uheldet være ude, så ved du, at der vil være en vagt på pletten, som vil tjekke, om alarmen skyldes indbrud, vandskade eller brand. Vagten vil sørge for at minimere skaden og kontakte dig og de rette myndigheder. Henriks Vagtservice har desuden flere gange bistået politiet med relevante oplysninger, der afstedkom, at tyvene blev fanget.

Så når du ikke selv er til stede, kan du slappe af og vide, at intet nyt er godt nyt. 

Kunderne siger
Når Henriks Vagtservice passer på dine værdier, er dit hjem i de bedste hænder:

“Fint og troværdigt firma. De gør det godt.” (Michael W. Larsen)

“Super god virksomhed. Gode og professionelle vagter. Service altid i top.” (Morten Kock Pedersen)

“Vi er virkelig glade for den fantastiske service, vi får. Medarbejderne er super flinke og imødekommende og tager altid lige vores pakker ind.” (Jacob Jensen, Fårevejle Autoophug)

sølvpartner