Healing Massage & Bowtech
v/ Cristina Simonsen
Nyvej 10
4450 Jyderup
21 68 94 04
info@cristinasimonsen.dk

Nænsom og effektiv kropsterapi
Ønsker du at øge din fysiske og mentale sundhed, så starter din rejse med, at du indser, du er den vigtigste person i dit liv. Måske trænger du til at gøre noget godt for din sundhed og passe bedre på din krop. Måske lever du alt for stresset og mangler ro. Al forandring har en begyndelse, og det starter med, at du vil forandringen; at du ønsker at få mere glæde i dit liv, mindre stress, mere balance, mindre smerte og måske lidt mere kærlighed.

At kontakte Cristina Simonsen er en god start. Cristina er Bowen terapeut og har som sådan specialiseret sig i en bestemt for healing massage, hvor kroppen svarer retur med forbedringer der hvor der er brug for det. Filosofien bag den holistiske Bowen Terapi er, din krop har helt styr på hvor årsagen til skævheder og skavanker stammer fra. Så derfor er din krop også den bedste til at genoprette ubalancerne, uden alt for meget indblanding fra behandlerens side.

Dyb afspænding og afbalancering
Cristina Simonsens klienter ankommer ofte til klinikken i Jyderup med nogle specifikke symptomer, de gerne vil have hjælp til, men plages også af gamle ubalancer, symptomer og skader, som de måske ikke i første omgang er bevidste om.

Den første behandling bruges derfor som regel på en generel afbalancering af hele kroppen. Ofte vil en del af de problemer man kom for at få behandlet, aftage efter en serie behandlinger. Vedholdende problemer behandles med mere specifikke metoder.

Cristina trækker energi flow samme steder, som man anvender ved reiki healing. Hun arbejder også med de teknikker, hvor man kommer i kontakt med en kropsdel der har været udsat for en skade, og får området til at glemme det.

Hvordan?
Behandlingen, der typisk varer en time, sker normalt på en briks, men kan også udføres siddende på en stol eller stående. Cristina foretager 2-8 blide tryk på kroppen, og går så væk fra briksen i minimum 2-5 min, mens kroppen bearbejder de tryk, der er lagt ind. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind. De fleste bliver overraskede over hvor meget der sker i kroppen, efter denne blide påvirkning.

Efter den første behandling kan man blive overvældet af træthed, hvilket er et tegn på, at der er sat en proces i gang i kroppen. Nogle mærker effekter i kroppen i op til 10 dage efter behandlingen. Gamle symptomer kan kortvarigt komme op til overfladen, for så at forsvinde igen.

Efter en serie Bowtech behandlinger vil du opleve eksempelvis mere fleksibilitet i muskler og led, øget muskelydelse samt bedre søvn, fordøjelse og mental klarhed.

Blåstempling fra Sundhedsstyrelsen
Cristina har RAB-certifikatet (Registreret Alternativ Behandler), som er en beskyttet titel, du kun må bruge, hvis du som behandler lever op til lovgivningens krav om blandt andet uddannelse og god klinisk praksis. RAB-ordningen blev til på baggrund af et samarbejde mellem Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen med det formål at styrke forbrugerens sikkerhed ved benyttelse af alternativ behandling.

sølvpartner