Haderup Glas ApS 
Holbækvej 46
4450 Jyderup
45 27620789
Kenneth@haderupglas.dk

Følg Haderup Glas på Facebook 

Nye vinduer fra Jyderup
Er du uheldig og får smadret en rude, er Haderup Glas klar til udrykning. Med den erfarne glarmester Kenneth Laursen ved roret leverer og monterer firmaet alle former for ruder og spejle. I nybyggeri og større renoveringer står de også for hele vinduespartier og døre. Blandt kunderne er både virksomheder og private – i både Holbæk og Kalundborg.

”Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål til udskiftning af dine punkterede termoruder eller mangler inspiration til hvordan du ved hjælp af glas eller spejle kan skabe spændende detaljer i din bolig,” oplyser Kenneth Laursen, der har 16 års erfaring med glasarbejde.

Glasværn i haven
Et af specialerne er glasværn, der f.eks. opsættes for at give læ og privatliv på terrassen. Glas er et smukt alternativt til de mere almindelig former for træhegn. For at værne mod indkig, kan glasset mat-lamineres, men ønsker man at bevare udsigten, eksempelvis fra en altan, monteres klart lamineret glas.

Hvis du har en idé, men mangler hjælp til at realisere den, så rådgiver Kenneth dig gerne til den optimale løsning.

Glas i badeværelset
Søger du en glasløsning til din bruseniche, er du kommet det rigtige sted hen. Haderup Glas har stor erfaring med brusevægge, der både er smukke og praktiske i badeværelset.

Samtidig kan de montere et flot stort spejl i rummet. Spejlet kan formes, så det passer nøjagtigt til designet og bearbejdes i form af mat-slibning, polering eller facetslibning.

Haderup Glas kan også levere glashylder til badeværelset – og de kan ligesom spejle og brusevægge leveres og monteres i alle størrelser og faconer. Klart, gennemfarvet, ætset eller mønstret.

Du er altid velkommen til at kontakte Haderup Glas på telefon 27620789 eller via mail kenneth@haderupglas.dk

Stærke anbefalinger
”Vores mål er at kombinere den gode kvalitet og faglige rådgivning med rimelige priser, så vore kunder vender tilbage til os ved deres næste glasopgave,” siger Kenneth Laursen. På firmaets Facebookside kan du se en række gode anmeldelser af glarmesterens ydelser – vi citerer her et udpluk:

”Indramning af billede. Super service. Kvaliteten er i top,” – Søren

”Jeg vil gerne anbefale Haderup Glas for den professionel måde de udfører deres opgave på. Lige fra planlægningen til opgaven er færdig. Super flot arbejde” – Flemming

”De lavede et specialvindue til vores hus. Et to meter langt 5 kantet vindue. Alle tider og aftaler blev overholdt. Alt gik som ønsket, og det er blevet virkelig godt! Håndværkerne var søde og viste arbejdet frem bagefter. De bliver vores go-to glas mestre fremover” – Isa

 

sølvpartner