HF FORSIKRING G/S
Ahlgade 41-43
4300 Holbæk
Tlf. 59 43 26 94
[email protected]
www.hf-forsikring.com

Følg HF FORSIKRING på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-15

Telefonisk henvendelse
Mandag-fredag kl. 9-16
Fredag kl. 9-15

Hvorfor forsikring?
Forsikring er en nødvendig del af vores hverdag. Som udgangspunkt ønsker ingen af os at gøre brug af vores forsikringer, men når først skaden er sket, er det nu rart at have et økonomisk sikkerhedsnet som hjælper os videre. Vi kan blive udsat for tyveri, der kan opstå brand, vi kan blive involveret i et færdselsuheld, eller vi kan forvolde en skade. Ja, der kan ske så meget, og det er så her, at din forsikring kommer ind i billedet.

Nogle forsikringer er vi tvunget købe, da der er en forsikringspligt i henhold til lovgivningen. Andre forsikringer er frivillige, og her er det vigtigt, at du får truffet de rigtige valg. Hvilke behov har du og din familie? Her kan HF Forsikring hjælpe med råd og vejledning.

HF FORSIKRING G/S, med hovedkontor på Ahlgade i Holbæk, er et moderne forsikringsselskab, som dog stadig lægger vægt på den individuelle rådgivning og den personlige kontakt. Selskabet er stiftet i 1846 og har dermed snart 170 år “på bagen”. Virksomhedens primære virke-område er Sjælland med omliggende øer.

Assurandørerne Betina Lykke og Flemming Nielsen er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, brug for en gennemgang af dine forsikringer eller ønsker et tilbud. Denne service er gratis, og det gælder såvel privatforsikringer som forsikringer til erhverv.

Et Gensidigt Selskab
HF FORSIKRING er et såkaldt gensidigt selskab, hvilket vil sige, at der er tale om et kundeejet selskab. Med andre ord er der ingen aktionærer der skal have udbytte af selskabet. Det drejer sig om at konsolidere selskabet til glæde for kunderne – og ingen andre.

Tilbage i 1846 blev forsikringsselskabet med det lange navn ”Holbæk med flere amters gensidig Brandforsikringsforening” stiftet. Den gang var formålet at tegne løsøreforsikringer, der skulle dække den almene befolknings behov, og som ved betaling af et medlemsbidrag skulle yde gensidig hjælp til medlemmer, der blev udsat for brand. I 1988 ændrede virksomheden navn til HF FORSIKRING.

Vil du vide mere?
Hvis du gerne vil vide mere eller eventuelt selv regne på dine forsikringer, har HF FORSIKRING en brugervenlig hjemmeside. Prøv den. 
…eller ring. Rådgiverne sidder klar til at hjælpe dig.