Dansk Boligforsikring A/S

Foto: ABW

Kanalstræde 10
4300 Holbæk
59 49 88 44
info@danskboligforsikring.dk

Dansk Boligforsikring på Facebook 

Dansk Boligforsikring har de bedste priser på ejerskifteforsikringer
Internettet har medført omvæltninger i de fleste brancher, og forsikringsbranchen er ingen undtagelse. Det er stadig blevet mere udbredt at pristjekke forsikringer på nettet, og mange når frem til at det er de nyere aktører på markedet, der præsterer bedst – ihvertfald hvad angår pris. En af de aktører, der for alvor har draget nytte af danskernes øgede evner til at sammenligne forsikringer, er Dansk Boligforsikring med hovedsæde i Holbæk.

Som firmanavnet indikerer har Dansk Boligforsikring specialiseret sig i forsikringer ved boligkøb og -salg, særligt ejerskifteforsikringer, hvoraf de siden 2001 har opbygget en væsentlig markedsandel. Det er endvidere et rent danskejet selskab, som er underlagt danske regler og koncentrerer sig fuldt ud om bolighandler på det danske marked til stor fordel for kunderne.

Dansk Boligforsikrings ejerskifteforsikringer er både blandt de billigste og bedst dækkende på markedet. Firmaet tilbyder kort sagt markedets bedste priser sammenlignet med andre danske forsikringsselskaber. Du er samtidig sikret maksimal forbrugerbeskyttelse, idet Dansk Boligforsikring er tilsluttet Ankenævnet for Forsikring, og medlem af brancheorganisationen Forsikring & Pension. Selskabet er endvidere tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringer.

Foto: ABW

Katten i sækken?
Huskøb er den største økonomiske beslutning i de fleste menneskers liv. Det kan også blive den dårligste økonomiske beslutning, såfremt der er skjulte skader og fejl i byggeriet. Dansk Boligforsikrings ejerskifteforsikringer dækker alle de ubehageligheder, husejere risikerer i dag, fra ulovlige el-installationer til dårlig udført vvs-arbejde. Når disse fejl skal udbedres, løber det ofte op i så store beløb, at mange førstegangskøbere og pensionister må give fortabt.

Med Dansk Boligforsikring får du en samarbejdspartner med mange års erfaring, der har givet effektive processer og lave priser. Her får du kompetent rådgivning hos medarbejdere, der konstant følger markedets udvikling, regler og risici.

Foto: SDL

Sikring af køber
Ejerskifteforsikringen tegnes af køberen af et hus, og den løber i mindst fem år. Køber er sikret dækning ved store alvorlige skader, herunder ulovlige el- og vvs-installationer med en selvrisiko på kun 5000 kr.

Der er mange nye forsikringsmæglere på markedet, og selvom konkurrence er godt, er mange af de nye aktører baseret i udlandet, hvorved huskøber risikerer en retssag uden for Danmark, skulle det komme så vidt. Skulle selskabet gå konkurs, risikerer du ligeledes at stå helt uden dækning. Præcis dette – foruden stærkt konkurrencedygtige priser – er grunden til at så mange vælger ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring.

Forsikringsselskabet udbyder ejerskifteforsikringer til både hus og sommerhus.

Sikring af sælger
Sælger skal også kunne sove godt om natten, og derfor udbyder Dansk Boligforsikring en sælgeransvarsforsikring, der dækker sælger i op til 10 år mod uforudsete udgifter, når der opdages skader på huset, efter handlen er afsluttet. Sælge kan eksempelvis i op til 10 år blive draget til ansvar for ulovlige bygningsindretninger, ulovlige stik- og kloakledninger udenfor bygningen – forhold som ikke beskrives i tilstandsrapporten, og som en ejerskifteforsikring derfor ikke dækker.

Dansk Boligforsikring udbyder sælgeransvarsforsikringer til både hus, ejerlejlighed og sommerhus.


sølvpartner