Polterabend
Polterabend

Event4300
Ringstedvej 160
4300 Holbæk
Tlf. 40 80 10 44
booking@event4300.dk

Følg Event4300 på Facebook

Leg for børn og voksne
Lige syd for Holbæk på vejen mod Slagelse ligger Event4300 i rummelige landlige omgivelser. Det må være Holbæks største legeplads for børn og voksne, for der er rig mulighed for at brænde krudt af på nogle af områdets mange aktiviteter. Medarbejderne har mange års erfaring med at arrangerer alt fra store events og til mindre arrangementer, hvor områdets mere end 30 indendørs og udendørs aktiviteter kommer i god brug.

Paintball
Det kunne være den store udendørs paintball-bane, der er den største af sin slags i Holbæk. Er I mindst otte voksne, kan I her prøve kræfter med strategi, samarbejde og skydning. Alle deltagerne bliver udstyret med overtrækstøj, handsker, hætte samt ansigtsbeskyttelse, og minimum 200 skud i malingspistolen. Det er ideelt til en polterabend, som led i en hyttetur eller som en del af et teambuilding arrangement.

Børnefødselsdag
Børnefødselsdag

Glad gladiator
For de lidt mere forsigtige, men dog stadig eventyrlyste, kan gladiatorkampen anbefales. Der kæmpes med bløde plaststænger i en luftpude arena, hvor det gælder om at skubbe modstanderen ned fra hans forhøjning. Det kræver balanceevne, koordination og hurtighed, og giver ikke – som paintball ofte gør det – blå mærker på kroppen.

Bumper fodbold
Forestil der dig en fodboldkamp, hvor deltagerne er udstyret med store badebolde, der dækker hoved og hele overkroppen. Sammen med dine tre holdkammerater spiller du fodbold mod et modstanderhold, der er udstyret på præcis samme måde. Det er svært og hylende morsomt – ikke bare for deltagerne, men også for tilskuerne.

Promillehockey eller -fodbold
Alle deltagerne bliver udstyret med særlige briller, der gør, at man opfører sig, som om man har drukket mere alkohol end godt er. Det er ikke den bedste forudsætning for at spille indendørs hockey, men det er heller ikke meningen. Meningen er, at det skal være svært og morsomt. Det anskueliggør også tydeligt for deltagerne, hvad alkohol egentlig gør ved synet, balancen og reaktionsevnen.

Firmafest
Firmafest

Festen er klar
Arrangementet bliver altid sammensat efter kundens behov og ønsker. Teambuilding for en virksomhed er anderledes end en børnefødselsdag, men begge yderpunkter arrangeres ofte på området. Og Event4300 er kendt for stor seriøsitet bag den enkelte event, så alle bliver udfordret i overensstemmelse med deres evner og ambitioner.

Til et børnearrangement kunne aktivitetsmenuen stå på de oppustelige aktiviteter samt skydning med luftgevær og bue, mens der er noget mere action på de voksnes konkurrencer.

Maden kan Event4300 også stå for, eller man kan vælge selv at medbringe det nødvendige. Der er bænke og borde, så alle kan sidde godt, og en stor grill som der bliver tændt op for, hvis det er på menuen.