Din Sikkerhed
Vinkelvej 6
4360 Kirke Eskilstrup
50 88 50 10
info@dinsikkerhed.dk

Vagt døgnet rundt, året rundt
Mange af os kender situationen. Panikken breder sig med det samme, når man hører døren smække bag sig, og man opdager, at nøglerne ligger derinde. Så er gode råd dyre, men et af de billigere råd er at kontakte en låsesmed. Din Sikkerhed kommer dig til undsætning, når du står derude i kulden en aften og har brug for hjælp. Låsesmeden i Kirke Eskilstrup tilbyder døgnvagt året rundt, ikke udelukkende i Holbæk men på hele Sjælland.

Oplukning er kun én af de mange opgaver, en låsesmed løser. Når det drejer sig om sikkerheden omkring dit hus, din virksomhed eller din lejlighed, træder Din Sikkerhed også til – til alles tilfredshed:

“Meget omhyggelig og god service. Gjorde et fantastisk godt arbejde, så jeg slap for udboring af min lås” – Birgitte Arildsen.

“Meget hurtig og professionel service og vejledning. Den eneste låsesmed jeg kommer til at bruge fremadrettet både til nye låse og serviceopgaver” – Steffen Falch Grøndahl

“Tak for god og hurtig service og for at træde til, når alle andre låsefirmaer ikke ville” – Gitte Strangholt

En ambitiøs låsesmed-virksomhed
Hos Din Sikkerhed er det muligt at sikre sig på forhånd, ikke blot hvis man har låst sig ude, men også ved at tegne en serviceaftale med firmaet, så du er sikret på andre områder. Der kan ud over oplukning tegnes serviceaftaler vedrørende bl.a. adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer. Derudover tilbyder Din Sikkerhed hjælp til systemlåse, vindueslåse, pengeskabe, dørautomatik og dørtelefoner.

Uanset om det gælder sikringen af dit hjem, din virksomhed, dit sommerhus eller andet, som har værdi for dig, kan Din Sikkerhed hjælpe. Firmaet har som mål at yde en hurtig og professionel service døgnet rundt til konkurrencedygtige priser. De kommer lige gerne ud til virksomheder såvel som til private, og både små og store projekter bydes velkommen. Den eneste fællesnævner for opgaverne er kvalitet: ”Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken på produkter eller service, og siger hellere nej tak til en opgave, end leverer løsninger vi ikke kan stå 100% inde for.”

Alle firmaets medarbejdere er faguddannede og uddannes løbende, så de kan holde den højeste standard i en branche som dagligt udvikler sig med nye produkter, teknologier og løsninger.

Din Sikkerhed giver altid et uforpligtende tilbud, inden de går i gang med at løse en opgave. Og du er altid velkommen til at kontakte firmaet og få et prisestimat på din sikringsopgave. Eller brug kontaktformularen på hjemmesiden, så bliver du ringet op.

sølvpartner