Dansk Kontorstole Forsyning
salg@dankontorstole.dk
70 60 50 05

Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook

Kontorstole til danske kontormiljøer
Mangler du en eller flere kontorstole til din virksomhed i Holbæk, er det nærliggende at kontakte Dansk Kontorstole Forsyning. Det gælder uanset om du har en hjemmearbejdsplads, hvor møblerne skal passe ind i din personlige hjemlige stil, eller en virksomhed med mange ansatte og store åbne kontorlandskaber. Dansk Kontorstole Forsyning har et stort udvalg af kontorstole af bedste kvalitet, som de leverer til hele Danmark fra webshoppen, der har lager midt på Sjælland og showroom i hovedstaden.

Udover et kæmpeudvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder virksomheden fri fragt og tilfredshedsgaranti, hvilket er en opskrift, der har gjort Dansk Kontorstole Forsyning til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

Ergonomiske taburetter
Kontorstole er i dag så meget mere end den klassiske polstrede sorte sag med hjul. Kontorstole uden ryg, også kaldet taburetter. Taburetter er blevet stadig mere almindelige på kontoret, fordi det faktisk kan styrke ryggen, ikke at have et ryglæn. Samtidig kan man opnår større mobilitet, når ryglænet ikke er ”i vejen”. Taburetter fra Dansk Kontorstole Forsyning er typisk designet med, så man sidder ergonomisk godt med åben hoftevinkel, hvorved man støttes i en sund arbejdsstilling. Tandlægeklinikker bruger eksempelvis ofte taburetter, fordi arbejdet er varieret mellem patient og computer og mellem patient og pårørende, og hjulene gør at det er nemt at flytte sig hurtigt fra den ene til den anden arbejdsopgave.

Mange farver og former
Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du høje kontorstole, lave kontorstole, chefstole, kontorstole uden hjul og taburetter til ethvert behov og til Danmarks absolut billigste priser. Du kan vælge mellem flere forskellige højder, og du kan få leveret gratis ekstraudstyr så som bløde hjul, fødder osv.

Kombinationsmulighederne nærmer sig det uendelige, fordi mange moderne kontorstole fås i flere forskellige farver og materialer. Du kan således vælge mellem flere fine standardfarver eller bestille en variant i din helt egen unikke farve – turkis, pink, violet, orange, rød, ja, fra hele farvepaletten.

Vejledning online eller i showroom
Ved du ikke hvilken type kontorstole der præcist matcher dit behov, kan du få vejledning online eller i forretningens showroom, som har åbent alle hverdage. Her kan du uforpligtende prøve kontorstole, mens du nyder en kop kaffe. Nyd udvalget af de nyeste designer-kontorstole og specielle arbejdsstole som XXL kontorstole, gamerstole mv.

Kontakt Dansk Kontorstole Forsyning

sølvpartner