Danproces Engineering
Direktør Jens Johansen
Bygaden 28D
4520 Svinninge
93 30 19 54
jj.danproces@outlook.com

Følg Jens Johansen på LinkedIn

Processer skal styres
Når vi går en tur i et supermarked en helt almindelig hverdag og ser på det kæmpestore udvalg af varer, som frister os på hylderne, tænker vi normalt ikke over råvarernes vej fra ”jord til indkøbskurv”. Selv indenfor de enkelte varegrupper er der stor variation både med hensyn til, hvordan de er blevet forarbejdet, hvordan de er emballeret, fremsendt, udpakket og endelig præsenteret i butikken. Både indenfor fødevarer og alt andet er der mange måder at tilbyde os alt det, vi ikke kan leve uden. Og giver vi os tid til at tænke over, hvordan mon rejsen har været for hver enkelt dåse, pose eller pakke, er det klart, at der skal både planlægning og logistik til, før varen lader i din hånd. Man kan vel roligt sige, at der er mange processer involveret på vejen.

”Proces engineering” er et fagområde og et begreb, som vi støder på og hører om både i nyhederne og i litteraturen. Men hvad står det egentlig for, kan nogle af os måske finde på spørge. Det kan siges ganske kort, at hvis vi ikke havde en hel faggruppe, hvis arbejde det er at få de forskellige processer til at spille sammen og sende for eksempel et færdigt produkt som et karton mælk eller en flaske øl videre, så ville vi ikke have produkterne til rådighed i supermarkedet.

En højt specialiseret medarbejder
En procesingeniør er en højt specialiseret medarbejder i en virksomhed, som er uddannet og trænet i at forstå de utallige processer, som skal hænge sammen i en moderne virksomhed. Processerne eller arbejdsgangene har til formål at fremstille, forarbejde og transportere råmaterialer og produkter rundt i virksomhedens systemer, så det forarbejdede materiale eller færdige produkt kan distribueres videre. Og når de arbejdsgange, der skal samarbejde i et samlede forløb skal beskrives, må procesingeniøren og andre medarbejdere udarbejde en detaljeret plan, et procesdiagram, som fortæller, hvordan det hele skal hænge sammen og forløbe.

Det ser måske ret enkelt ud, når vi står i en produktionshal og ser produkter eller andet på transportbånd fare afsted og lande i en stålbeholder eller et kar, hvor det bliver blandet med forskellige andre råvarer. Men både mængder, temperaturer, fugtighed og meget andet skal naturligvis afstemmes helt præcis, og alt dette har ingeniøren modelleret og afprøvet minutiøst igennem længere tid, før et pilotprojekt kan opstilles og idriftsættes.

Din proceskonsulent i Holbæk
Direktør Jens Johansen i firmaet Danproces Engineering har netop den store erfaring og de nødvendige ingeniørkompetencer med projektledelse, rådgivning, planlægning, dimensionering og optimering af tekniske processer på større anlæg. Han har arbejdet med og har haft det overordnede ansvar for projekter både indenfor Food & Brew, mejeribranchen, Rockwool og i en lang række andre virksomheder.

Blandt nogle af Jens’ primære arbejdsområder har været projektledelse og gennemførelse af større konstruktionsopgaver samt opbygning og indkøring af tavleanlæg både i Danmark og i udlandet.

Den samarbejdspartner, som du er på udkik efter til dit nye projekt eller en udvidelse, renovering eller modernisering af processerne i din eksisterende virksomhed, er Danproces Engineering A/S i Holbæk. Jens klar til at høre fra dig og se på mulighederne sammen med dig.

De mange automatiserede processer, som skal fungere i dit firma, og som I er afhængige af at få til at fungere 24/7 i hverdagen, er uundværlige. De er hele grundlaget for, at du og din virksomhed kan skabe den fremtid, du har planer om. Og generere det overskud på alle områder, som du drømmer om, så I kan komme i gang på den bedst mulige. Et samarbejde med Jens og Danproces Engineering er den bedste start på en ny proces!

sølvpartner