cti party2CTI Party
Tlf. 53 86 56 46
mandag – fredag kl. 10 – 12

Klar til den store dag
Hjerter, bryllupsklokker, vielsesringe, kors, duer, kranier, stjerner, sommerfugle… hos CTI Party finder du alt du skal bruge til din fest, hvad end det er bryllup, konfirmation, fødselsdag eller firmafest. CTI Party satser på det meget brede sortiment, der i kombination med lave priser, gør virksomheden på Sjælland markedsledende i festartikler.

Festligt bordpynt
CTI Party har alle tænkelige festartikler på lager: duge, tallerkener, krus, sugerør, figurer, guirlander, flag og meget mere. Vil du pynte det festdækkede bord med konfetti, kan du i webshoppen finde mange forskellige farver og faconer. Du kan også få leveret konfettirør, der med en festlig eksplosion kan sprede konfetti over forsamlingen.

Mangler du ideer til din fest, er der masser af inspiration at hente til f.eks. borddækning og udsmykning. Varerne er overskueligt opdelt på en lang række kategorier, så du nemt kan finde de ting du skal bruge.

Festleverandør siden 2011
Siden sin start har virksomheden skabt grundlaget for fabelagtige fester til glæde for utallige værter og gæster. CTI Party blev stiftet i 2011, med hovedformålet at sælge balloner og festligt tilbehør til butikker og underholdningsbranchen. I dag er CTI Party Danmarks største leverandør af festartikler til både private og erhverv. Via CTI Partys store lager kan du hurtigt få opfyldt alle dine ønsker til en storslået fest eller et arrangement for dine kunder, medlemmer eller forretningsforbindelser.

Speciale i balloner
Balloner og helium er stadig en af virksomhedens vigtigste fokusområder. I webshoppen finder du en lang række gode tilbud på helium sæt, hvor du får alt hvad du skal bruge fra balloner til snore.

Standard sættet består af helium tank og små balloner i assorterede farver. Men CTI Party har balloner i mange forskellige størrelser og stilarter. Prikkede, perlemor, pangfarver, kæmpeballoner, folieballoner formet som figurer… balloner er en nem og billig måde at skabe en festlig stemning.

Du kan bruge balloner som ren udsmykning, f.eks. i form af en ballonport, der effektivt markerer en mærkedag eller et udsalg. Du kan også bruge balloner som et underholdende indslag, f.eks. i form af ballondrop, hvor hundredevis af balloner slippes løs over festlokalet.

Send en ballon
Du behøver ikke altid sende blomster, vin eller chokolade. Du kan også sende en ballon. Hos CTI Party kan du vælge den helt rigtige ballon til fødselaren eller den udkårne, skrive en personlig hilsen, fuldstændig som hvis du skulle sende en buket.