High Comfort – Klinik Noél Holbæk 
v/ Celina Hansen
Roskildevej 319A
4390 Vipperød
28 59 00 34
hello@highcomfort.dk 

Besøg klinikken på Facebook 
Og klik også ind på Instagram 

Giv ikke op – vær stærk og kæmp videre!
Ord som disse hører vi ganske ofte fra mange sider, når vi mærker modgang i livet eller søger lindring af smerter i muskler og led. Det er velmente råd, og det er vigtige ord at tage med sig i rigtig mange sammenhænge. Det kan dog godt være svært at samle den nødvendige styrke hver dag, når smerterne kommer.

Heldigvis er hverdagen ikke én stor kamp for de fleste af os, men af og til kan det være nødvendigt at stille sig foran et spejl og bruge lidt positiv energi på at se sig selv i øjnene og med eftertryk udbryde: ”I dag vil jeg kæmpe videre! Jeg vil være stærk, for give op, det vil jeg ikke!”

I den lille stationsby Vipperød byder byder Celina jer velkommen inden for i klinikken. Her finder du tre kvinder med hver deres CVR-nummer og hver deres ekspertise. Celina specialiserer sig i behandling med infrarødtæpper i Klinik Noél Holbæk, som er del af Danmarks førende infrarødklinik-kæde, der tilbyder udlejning og køb af det unikke designet infrarødtæppe.  

Frem mod større velvære
På hjørnet af Roskildevej og Sandbakkevej kan du parkere din bil gratis udenfor virksomheden, og, hvis du kommer med toget, har du kun en lille spadseretur ad Vipperød Byvej for at komme til Klinik Noél Holbæk. Her kan du få en god snak hos Celina, som er certificeret infrarødbehandler. Klinikkens klienter kommer til Vipperød for at få det bedre og for at slippe for generende smerter i kroppen ved at leje eller købe et fantastisk produkt, infrarødtæppet.

Men de kommer også for at mærke, at i Klinik Noél bliver de mødt med forståelse for deres situation. Mange mennesker lever i et smertehelvede og har i mange år søgt hjælp for at slippe af med smerter i kroppen. Eller i det mindste opleve en smertelindring. Sådan er der tusindvis af mennesker, som hver dag må minde sig selv om ikke at give op. Men er der noget, der tærer på både kræfter og livskvalitet er det at leve med smerter.

Tag behandlingen af dine smerter med hjem i stuen!
Celina lover ikke mirakuløs helbredelse, når du når du lejer eller køber et tæppe hos hende i klinikken eller i hendes webshop på hendes hjemmeside. Men de anbefalinger, som hendes kunder giver det specialudviklede tæppe og godkendte hjælpemiddel, taler næsten for sig selv. Læs endelig anbefalingerne herunder. Infrarødtæppet kan bruges som eneste behandling eller et godt supplement til den behandling, som du måske får i forvejen. Hos Celina i Klinik Noél Holbæk – som er Danmarks førende infrarødklinik med landets eneste certificerede infrarødbehandlere – har du muligheden for både at leje og købe et infrarødtæppe.

Udlejning af infrarødtæppet tilbydes, fordi konceptet er bygget op omkring at være gennemsigtbar og sikre, at de mennesker som investerer i et tæppe rent faktisk kommer til at bruge det og får noget ud af behandlingen effektivt.

“Vores tæppe er i vores øjne simpelthen for godt til bare at ligge i skabet eller under sengen,” fortæller Celina, der opfordrer folk til at leje først, for det kræver at man prioriterer det, ligesom at gå til fys eller anden behandlingsform.

“Men her kan man slippe for at forlade sit hjem – hvor smart er det lige?”

Eller som Celina skriver på sin hjemmeside: ”Tag behandlingen af dine smerter med hjem i stuen!”

Effektiv behandling 
Infrarødtæppet er en effektiv måde at opnå smertelindring og velvære på. Til forskel fra almindelige varmetæpper påvirker de infrarøde stråler både ude- såvel som indefra og arbejder op til hele ni centimeter i dybden. Derfor er der lindring, hvis du oplever problemer med

• Almindelig smertelindring
• Stivhed i kroppen
• Led- og muskelsmerter
• Migræne og spændingshovedpine
• Gigt, slidgigt og psoriasisgigt

Infrarødtæppet benyttes blandt andet af sportsfolk, som har brug for at afstresse kroppen, så den kan restituere hurtigt som et effektivt supplement til den daglige træning. Og der er for rigtig mange opnået gode resultater med infrarødtæppet i forbindelse med behandling af stress. Infrarødtæppet får dine muskler til at slappe af, som jo netop er det, kroppen har brug for i situationer, som er præget af stress.

Så har du behov for større velvære i hverdagen og ønsker at opleve færre smerter og stress, bør du kontakte Celina og Klinik Noél og høre lidt om, hvad klinikken og infrarødtæppet kan gøre for dig.

Et lille udpluk af anbefalingerne
”Jeg har et fysisk job som bygningsmaler og har mange dumme arbejdsstillinger og løft. Tæppet hjælper med at løsne op for muskel og ledsmerter i hele kroppen. Jeg løber 3-4 gange om ugen og jeg kan mærke en markant forbedring på at kroppen restituerer hurtigere. Jeg er MEGET tilfreds og vil bruge tæppet som fast rutine i min hverdag. Et plus er øget forbrænding og en lækker hud” – Lotte

”Hvor er jeg bare glad for køb af dette smertelindrende tæppe. Det lever helt op til mine forventninger og NYDER når min krop (led og bindevæv) er SÅ meget i bedring efter 30 min. i disse FANTASTISKE infrarøde stråler” – Jette

”Det er nu en uge siden at jeg købte et lækkert infrarødtæppe hos Klinik Noél Holbæk efter en dejlig behandling i klinikken. Det er noget af det bedste jeg har gjort for min krop. Jeg har siden jeg var barn haft store problemer med spændinger i kroppen, jeg er hypermobil og har fibromyalgi udover flere andre lidelser. De seneste dage er jeg ikke vågnet af eller med smerter i hofte, baller og lår, som jeg ellers har gjort det sidste halve år. Og det er jeg sikker på at jeg kan takke tæppet for. Min slidgigt i knæene generer mig også meget mindre. Der er så stor bedring på kort tid, at jeg slet ikke tør drømme om hvor godt det bliver når jeg har brugt tæppet endnu længere” – Pernille

”Fantastisk oplevelse, Celina er så sød og imødekommende og formår at møde mennesket der hvor det er. Hun er så god til at guide og vejlede. Kan varmt anbefales. Jeg er MEGA glad for mit tæppe” – Nanna

”Klinik Noél Holbæk og deres infrarøde tæpper får de varmeste anbefalinger fra mig. Max antal stjerner!! Jeg er født med en skæv rygsøjle og har det meste af mit liv haft daglige smerter i ryggen. Og så har jeg også psoriasis, dog i meget mild grad. Jeg har nu prøvet tæppet og har slet ikke været i tvivl om at jeg bare må ha et tæppe selv og har derfor bestilt og glæder mig enormt til det kommer hjem. Tæppet har hjulpet helt vildt på mine smerter i ryggen” – Tobias

sølvpartner