CK Hus og Have
Rødkælkevej 31
4300 Holbæk
Casper tlf: 60 27 70 90 (vinduespudsning)
Kevin tlf: 22 19 91 05
E-mail: kontakt@ck-husoghave.dk

Følg CK Hus og Have på Facebook

Kyndig hjælp til hus og have
Vi bliver glade når solen skinner, men vi bliver også mindet om, at vinduerne og haven trænger til en kærlig hånd. Alskens pletter, snavs og støv og ukrudt kommer frem i lyset, men så er der hjælp at hente hos det lokale firma CK Hus og Have i Holbæk.

På Rødkælkevej finder du en anlægsgartner med stor erfaring inden for anlægning af have og andet haveservice, og virksomheden tilbyder samtidig vinduespudsning, så du har klart udsyn til din forskønnede have. De hjælper både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Holbæk og omegn.

Kompagnoner og bedste venner
CK står for Casper og Kevin, som er virksomhedens indehavere og bedste venner.

”Det hele startede i folkeskolen, hvor vi støder på hinanden. Her finder vi hurtigt ud af, at vi begge har en stor interesse for havearbejde og havemaskiner,” fortæller de to unge kompagnoner, der begyndte med en trækvogn og en plæneklipper. Herefter blev Kevin anlægsgartner og Casper gik en anden vej, men stadig med stor fokus på havebranchen.

Sammen med dygtige medarbejdere har de to udført en masse forskellige opgaver på udearealer for både erhverv og private. En ting er etableringen af nye grå og grønne anlæg, en anden ting er vedligeholdelse af samme. Her tilbyder CK Hus og Have deres service året rundt; i sommerhalvåret når der bl.a. skal slås græs, klippes hæk og beskæres træer, og i vinterhalvåret når der skal renses fliser og pudses vinduer. Ja, måske lige bortset fra græsslåning hjælper CK Hus og Have i praksis både sommer og vinter med de opgaver, som Casper og Kevin har specialiseret sig i.

Træfældning kan med fordel ske om vinteren, når havens stauder er i hvile. Tilsvarende med beskæring kan det være nemmere at se hvor der skal skæres, når bladene er faldet.

I forhold til vinduespudsning og -polering tilbyder firmaet at udføre indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv.

Dine havedrømme opfyldes
Har du fået bygget et helt nyt hus, og er det nu blevet tid til at få anlagt haven? Eller kunne du bare godt tænke dig at gøre din nuværende have mere spændende? Uanset hvordan dine havedrømme ser ud, er CK Hus & Have klar til at hjælpe dig. De anlægger din nye bede og planter dem med de blomster, buske og træer, som kan trives der. Har du en drøm om en frodig grøn græsplæne, kan CK Hus & Have udlægge rullegræs, så du er haveklar med det samme.

Tøv ikke med at kontakte CK Hus & Have for et uforpligtende tilbud. 

sølvpartner