Cilie Bagger Photography
53613138
ciliebagger@gmail.com

Følg Cilie Bagger Photograpy på Facebook og Instagram 

“Du skaber minderne – jeg fanger dem”
Dét er Cilie Baggers motto. I lang tid var foto hendes hobby, før hun sprang ud som selvstændig fotograf på fuld tid.

Cilie har specialiseret sig i familiefotografier og bryllupsbilleder. Hun tager mange billeder i Holbæk og omegn, men kører også gerne ud. Ofte helt ud i skoven, for det er ikke de typiske opstillede fotografier, der er Cilie Baggers bud på et smukt fotografi. Det er derimod øjebliksbilleder fra situationer, hvor familien er samlet, f.eks. på en skovtur. 

”Jeg elsker at forevige nuet og indkapsle de små øjeblikke, der betyder allermest for dig, og som du kan tage frem og se tilbage på, når du gerne vil mindes den tid, der er gået,” forklarer Cilie Bagger, der selv er mor til to skønne piger, og derfor ved, at tiden sammen med vores børn er noget af dyrebareste vi har.

Familiefotografier og bryllupsbilleder
Cilie er god til at sætte en aktivitet i gang, så børn føle sig trygge, og det kommer der et væld af gode billeder ud af. Ofte så mange pletskud, at kunderne har svært ved at vælge de bedste. 

Det klassiske opstillede familiefotografi eller portrætter af børnene i glas og ramme er stadig uomgængeligt i de fleste hjem, men i dag ønsker mange sig mere utraditionelle billeder. Ved at fjerne bevidstheden hos modellerne om, at de bliver fotograferet, kan Cilie Bagger skabe en serie billeder, der har mere charme end det klassiske portræt. Billeder, der både fungerer som kært barndomsminde og har en flot dekorativ effekt i boligen. I dag kan fotografier som bekendt præsenteres på mange måder, både i rammer, men også som fototapeter.

Mange søger også utraditionelle bryllupsbilleder, og på Cilie Baggers sociale medier kan du se eksempler på hvad hun kan. Cilie Bagger mestrer det klassiske bryllupsbillede, der skal tages under tidspres lige efter vielsen. Men hun tager også mere afslappede bryllupsbilleder både før og efter, som måske endnu bedre indfanger, hvem I er som par. 

Kunderne siger
I Holbæk finder du kort sagt en fotograf med øje for lige netop jer. Vi citerer her et lille udpluk af anmeldelserne på Cilie Bagger Photographys hjemmeside og facebookside:

“Wow – bare wow – hold op nogle gode billeder af vores søn. Jeg har igennem tiden brugt mange forskellige fotografer, som bevares har fået nogle gode billeder, men de her er de fedeste. Du var nærværende, fangede Lukas som han er, og også sammen med moster, din kvalitet og sans for detalje – amen wow. Kæmpe ros herfra – det er ikke sidste gang vi booker dig. Vi vil gerne købe hele galleriet (det er umuligt at fravælge nogle)” – Jannie

”Vi havde den bedste oplevelse hos Cilie. Jeg har været hos en del fotografer, men aldrig som Cilie. Hun gjorde fotograferingen helt naturlig, endda sådan at vores datter var helt sig selv efter 5 min.! Vi rendte rundt i skoven og legede, mens Cilie knipsede fantastiske billeder – Lisa

”Jeg er så evig taknemmelig over de flotteste billeder Cilie har taget, som har gjort at min graviditet i dag er foreviget. Cilie fik mig til at føle mig tryg og smuk, så selvom det for mig var meget grænseoverskridende at skulle stå foran et kamera, gjorde hun det virkelig til en leg og det var en sjov oplevelse oveni” – Line

”Cilie er en knalddygtig fotograf, og hun får en til at føle sig helt tryg foran hendes kamera! Man kan mærke hun brænder for det og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger” – Nanna

sølvpartner