Carsten Høiberg – life navigator
Kirsebærdraget 2
4300 Holbæk
25771690
kontakt@carstenhoiberg.dk

Følg Carsten Høiberg på Facebook 

Hjælp til den nødvendige personlige udvikling
Det er en god leveregel at sætte tid af til sund kost, gode sovevaner og passende motion. Og helt almindeligt at sende sin bil til service, gå til tandlægen og få efterset tænderne… men hvad med den vigtige personlige udvikling?

Alt for mange overser det faktum, at det mentale er én af de allervigtigste sundhedsfaktorer. Hvad med et personligt eftersyn, hvor du ændrer dine tankemønstre til noget positivt, så du kan opnå det liv du ønsker?

Mange har for travlt og er fyldt op med alt det de skal nå – får stress og andre livsstilssygdomme og kunne med fordel omprioritere hverdagen. Men hvordan kan det gøres på en måde, som lige præcis du kan få det godt med?

Én god sparringspartner kan ændre alt
Mentorforløb med Carsten Høiberg kan som regel altid føre til nye og spændende måder at se hverdagen på og få mere kvalitet ud af tiden og tilværelsen. Kort sagt hjælper Carsten mennesker hen imod det, de gerne vil have i deres liv.

”Min rejse startede for alvor for mere end 10 år siden på et tidspunkt, hvor jeg var syg af stress, ude af balance og med et selvværd, der kunne ligge et meget lille sted,” fortæller Carsten Høiberg, der kalder sig life navigator. Carsten måtte se i øjnene at han ikke levede det liv, han gerne ville – livet var styret af hans egne begrænsninger, vaner og paradigmer. Men da først den modige beslutning om forandring var taget, lå vejen åben for den nødvendige personlige udvikling, som siden er blevet omdrejningspunktet i Carsten Høibergs arbejdsliv.

Carsten Høiberg tilbyder flere forskellige former for hjælp til dig, der ønsker markant personlig udvikling, ofte med fokus på at sætte sig nye mål i tilværelsen. Og ofte med fokus på det spirituelle. For Carsten er også uddannet clairvoyant rådgiver fra Clairvoyanceskolen – V/ Maya Fridan. Men uanset om din vinkel er spirituel eller mere nede på jorden, kan du med Carstens hjælp blive guidet i at finde frem til, hvad du egentlig vil med dit liv, og hvordan du kan komme derhen, hvor du gerne vil være.

Coaching forløb i Holbæk eller via Zoom
”Alt, hvad jeg underviser i og faciliterer, er de samme værktøjer og metoder, som har hjulpet mig til at skabe den forandring og de resultater, som jeg drømte om og havde så inderligt brug for,” forklarer Carsten Høiberg, der tilbyder coaching via zoom eller ansigt til ansigt. Han tilbyder også en masterclass i personlig udvikling og events for mange deltagere.

På baggrund af sin store erfaring indenfor området kommer Carsten Høiberg med en lang række værktøjer, du kan få gavn af for at nå dine mål og opfylde dine drømme. 

“Jeg hjælper mennesker med at overvinde deres begrænsende illusioner, så de kan gå ud og lave kvantespring i deres liv,” tilføjer Carsten.

Det kræver at man ser udover de typiske problemer i privatlivet eller arbejdslivet. For når man sætter sig livsmål, kan der ske mirakler, og mange hverdagsproblemer, som dræner en for energi, forsvinder af sig selv. At rydde op mentalt – eller spirituelt – med jævne mellemrum virker faktisk rigtig godt.

Kontakt Carsten Høiberg for en uforpligtende snak om mulighederne for personlig udvikling.

sølvpartner