vesti olsen bygVesti Olsen & Hansen A/S
Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Tlf. 59 18 00 22
mail@vesti-olsen.dk

Vesti Olsen & Hansen A/S på Facebook

Bygger på det meste af Sjælland
Vesti Olsen & Hansen A/S kan tilbyde dig professionel rådgivning i forbindelse med dit byggeri. Firmaet holder til i Tølløse, men de kører ud til opgaver på det meste af Sjælland. De udfører både små og store opgaver – det være sig alt indenfor nybyggeri, tilbygning, renovering, genopførelse samt projektering. Vesti Olsen & Hansen A/S sælger desuden et bredt udvalg af byggematerialer til deres kunder.

Dertil kan de også stå for nedrivning af gamle bygninger, anlægsarbejde og kloakservice.

vesti olsen halSpecialist i haller
Vesti Olsen & Hansen A/S kan klare dele af dit byggeri, men de kan også stå for det hele. De tilbyder mange forskellige former for byggeri deriblandt af industribygninger, haller og boliger. De bygger til både det offentlige og den private industri, og bygningens størrelse og udformning spiller ingen rolle.

Siden 1989 har Vesti Olsen & Hansen A/S bygget stålhaller til landbrug og erhverv. De tilbyder tre forskellige løsninger – nemlig haller, som er nøglefærdige, bygget ud fra et byggesæt eller bygget op fra bunden.

Projektering
Ved byggeri i det hele taget tilbyder firmaet endvidere projektering. De kan styre dit byggeri og sammensætte projektet bedst muligt. De står også for koordinering mellem de involverede håndværkere og hjælper med etablering af projektet, tegninger og myndighedsansøgninger.

Det er også muligt at få firmaet til at bygge stalde til henholdsvis kvæg, svin og heste. Vesti Olsen & Hansen A/S har stor erfaring, og de bygger både som totalentreprise og delentreprise. Ligeledes kan de bistå dig ved valg af såvel inventar som vvs og el i din stald.

vesti olsen projektEnergirenovering
Boligbyggeri og renoveringer foretager Vesti Olsen & Hansen A/S også. Gennem den seneste årrække har de renoveret mange boliger, særligt for at gøre dem grønnere i forhold til deres energiforbrug. I den forbindelse er det en god idé at udskifte gamle vinduer og døre, forbedre isoleringen og eventuelt også lægge nyt tag.

Byggematerialer
Vesti Olsen & Hansen A/S sælger som nævnt forskellige byggematerialer. Deres varesortiment indeholder blandt andet materiale som færdigbeton, døre og vinduer, isolering, porte, stålspær og –plader og kloak- og drænrør. Varerne kan bestilles og leveres, så du selv kan sætte dem op – men Vesti Olsen & Hansen A/S gør det naturligvis gerne for dig.

Vesti Olsen & Hansen A/S kan kontaktes på telefon 59 18 00 22 for at høre nærmere og aftale et uforpligtende møde.


sølvpartner