Vesti Olsen 
Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Tlf. 59 18 00 22
mail@vesti-olsen.dk

Vesti Olsen A/S på Facebook

Byggefirma på Sjælland
Vesti Olsen A/S er en ældre familievirksomhed med mere end 30 års erfaring og ca. 70 ansatte, der i dag har en ung og dynamisk ledelse. Byggefirmaet beskæftiger sig primært med erhvervsbyggeri, halbyggeri og landbrugsbyggeri.

Vesti Olsen har i gennemsnit 40 igangværende byggesager hele året rundt, og byggefirmaet kan løse de fleste byggeopgaver i egenproduktion og råder i dag over en større maskinpark. Opgaverne er som oftest større projekter i total- og hovedentreprise overalt på Sjælland.

Erhvervsbyggeri
Vesti Olsen bygger i stigende grad til erhvervslivet. Det kan være i form af nye domiciler, bilhuse til bilforhandlere, kontorbyggeri og meget mere. Kvalitetsløsninger og godt håndværk er nogle af nøgleordene i forhold til det færdige erhvervsbyggeri, og mens arbejdet står på, har virksomheden stort fokus på sikkerhed, logistik og et godt arbejdsmiljø.

Specialister i halbyggeri
Halbyggeri er en af Vesti Olsen kernekompetencer. Hallerne bliver primært opført til formål som lager, produktion og værksteder, men også til sport og landbrug m.v.

Virksomheden opfører halbyggeri i alle typer materialer og størrelser, og en stor specialiseret viden og lang erfaring med halbyggeri, fører til gode gennemtænkte løsninger og resultater hver gang.

Landbrugsbyggeri
Landbrugsbyggeri har været en stor del af virksomhedens DNA siden begyndelsen. Byggeri til landbruget er langt fra simpelt i dag. Der er ofte en del teknologi involveret og mange krav der skal overholdes, og familien bag Vesti Olsen, har selv dybe rødder i landbruget, og det sikrer stor viden om funktionalitet i det færdige landbrugsbyggeri.
vesti olsen projekt
Projektering
Vesti Olsen har egen projekteringsafdeling, der gerne bistår i forbindelse med byggerier. Virksomheden kan være behjælpelig med alt fra tegninger til beskrivelser og myndighedsansøgninger, fra sparring ved de første idéer om et nyt byggeri, til projektledelse frem til byggeriet står færdigt.

God projektering er afgørende for et godt byggeri, og det er et vigtigt punkt i forhold til overholdelse af både tidsplaner og økonomien i projektet.


sølvpartner