Svinninge Tømrer & Snedker Firma 
v/ Martin Tom Christiansen
Rosenvej 46
4520 Svinninge
Tlf. 20 96 31 84
stsbyg@gmail.com

Følg Svinninge Tømrer & Snedker Firma på Facebook 

svinningeTømrerarbejde på Sjælland
Hvis du ser på et kort over Sjælland og sætter en knappenål i Svinninge, vil du bemærke, at byen ligger næsten i centrum i en cirkel, der rammer Snertinge, Mørkøv, Gislinge og Hørve. Og denne knappenål har vi sat på Rosenvej 46, for vi vil gerne hilse på Martin Tom Christiansen.

Martin er indehaver af en driftig virksomhed, som har mange trofaste kunder på Sjælland. Det er tanken bag Svinninge Tømrer & Snedker Firma, at der står respekt om den faglige kvalitet, overalt hvor der udføres tømrer- og snedkerarbejde, og hvor firmaets biler står.

Martin har valgt en glad, lille fyr med værktøjsbæltet fyldt med udstyr som logo for sit firma, og det er ikke helt uden grund. For Martin er det vigtigt ikke alene at møde op hos kunderne med en veludstyret firmabil. Der skal også være godt humør, et stort smil og et glimt i øjet, når han går i gang med at montere et køkken, renovere et tag eller lægge et nyt gulv.

svinninge2Gode tilbud på alle typer opgaver
Det er en fornøjelse at besøge Svinninge Tømrer & Snedker Firmas hjemmeside, hvis man som selv- eller medbygger skal bygges til eller om, derhjemme eller i virksomheden. Martin har nemlig samlet en mængde nyttig information og gode råd. 

”Der findes et væld af muligheder inden for tømrerfaget, og det kan for mange være en jungle at finde rundt i”, skriver Martin. I inspirationsmodulet er det derfor muligt for den besøgende at skabe sig et overblik over de forskellige muligheder, og finde frem til den rigtige løsning.

Af de emner, som kan studeres hjemmefra, kan nævnes ”Døre & Vinduer”, ”Karnapper”, ”Udestuer”, ”Kviste”, ”Gulve”, ”Porte”, ”Trapper”, ”Tag & Tagrender” og ”Isolering”. Og er der flere spørgsmål, end der er svar på hjemmesiden, kan firmaet naturligvis kontaktes via hjemmesiden. 

svinninge3Et ungt firma med stor erfaring
Martin valgte i 2012, at det var som selvstændig, at han bedst muligt ville kunne udvikle sig indenfor tømrer- og snedkerfaget. Han havde stor lyst til at stå på egne ben og der ved få den direkte kontakt til kunderne og være med til at hjælpe dem til de løsninger, som de ønskede sig. Det krævede, at han stoppede i det firma, hvor han havde arbejdet og tog beslutningen om at bruge den store erfaring, han havde samlet sig, i sit eget firma.

Det har vist sig som en rigtig god plan, for i dag udfører Martins tømrer- og snedkerfirma blandt andet:

• Montering af køkkener

• Montering af møbler

• Montering af skabe

• Opsætning af hylder, lamper, gardiner m.v.

• Opsætning af træhytter, redskabsrum, carporte, træterrasser, flagstænger m.v.

• Montering af vinduer og døre

• Udarbejdelse af forsikringsskader

Svinninge ligger i geografisk centralt i Odsherred Kommune, og Svinninge Tømrer & Snedker Firma tilbyder at være kundernes centrale samarbejdpartner i alle former for entrepriser. Kontakt Martin Tom Christiansen og få et uforpligtende tilbud på den opgave, som du skal have løst.