Skovgaard Bygningsentreprise ApS
Industriparken 33A
4450 Jyderup
22 91 14 24
KL@skovgaardbyg.com

Bygger på samarbejde
Når man som husejer står og mangler en murer eller tømrer, der med sin faglighed kan træde til, når amatøren må give op, er det rart, at man kender det rette firma. Hvem kender ikke situationen, hvor det gamle badeværelse er blevet modent til en gennemgribende renovering, eller hvor termoruderne er punkteret? Det kan også være du drømmer om et helt nyt hus bygget op fra bunden?

Skovgaard Bygningsentreprise har erfarne Kim Skovgaard Lund ved roret og er hjemmehørende i Jyderup mellem Holbæk og Kalundborg. Virksomheden dækker et stort lokalområde på Midt- og Vestsjælland. Specialet er murer- og tømreropgaver med virksomheden varetager ligeledes vvs-, el-, maler-, snedker- og glarmesteropgaver i tæt samarbejde med dygtige lokale partnere.

Kim Lund er uddannet i byggebranchen og har siden 1988 arbejdet i industrien. Med utallige projekter på CV’et har Kim Lund kompetencer indenfor alle grene af byggebranchen. Virksomheden bygger på samarbejde, kvalitet og ansvarlighed, og målet er at levere håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Små og store opgaver
Uanset om du vil udskifte ét vindue eller alle vinduer, er Skovgaard Bygningsentreprise klar med et godt tilbud. Virksomheden har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre samt efterisolering i alle slags bygninger.
Skovgaard Bygningsentreprise løser også meget gerne krævende mureropgaver. I visse fredede ejendomme skal murerarbejdet udføres efter de gamle håndværkstraditioner efter specielle regler.

Skal du bare have en ny terrasse eller stisystem i haven, kan Skovgaard også hjælpe. Virksomheden laver alle former for flisearbejde fra læpladser og stier til trapper og højbede.

Tilfredse kunder kommer igen
Firmaet i Jyderup løser alle typer byggeopgaver for både husejere, virksomheder og institutioner. Skal du have et nyt gulv eller et nyt tag, så giv Skovgaard Bygningsentreprise et kald.

Skovgaard Bygningsentreprise har den nødvendige viden og den faglige erfaring, der skal til. Her arbejder man meget tæt sammen med kunden, for man tror på værdien af relationen mellem kunde og fagmand. Tilfredse kunder kommer igen, der er altid noget at forbedre i hus og have, og de anbefaler virksomheden til familie og venner.

Skovgaard Bygningsentreprise arbejder på alle opgaver ud fra en grundfilosofi, hvor kundens tilfredshed er altafgørende. Aftalte leveringstider og betingelser skal altid holdes, og hvis det ikke er muligt, skal kunden informeres så hurtigt som muligt om det, så problemet ikke kommer som en overraskelse.

Det er aldrig behageligt med overraskelser i forbindelse med byggerier, og selvom Skovgaard Bygningsentreprise gør alt for at planlægge sig ud af det, kan de aldrig helt undgås. Når det sker, så træder erfaringen og den professionelle stolthed til, og de egenskaber sørger for, at problemet bliver løst.

Kontakt Skovgaard Bygningsentreprise. De er altid klar til at se nærmere på dit byggeprojekt, og du kan altid få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

sølvpartner