Saabyg ApS
Virkelyst 6
4420 Regstrup
Tlf. 59 18 31 77
Kontakt: info@saabyg.dk

Telefontider:
Mandag: kl. 08.00 – 16.00
Tirsdag: kl. 08.00 – 16.00
Onsdag: kl. 08.00 – 16.00
Torsdag: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 14.00
Normalt vil kontoret/værkstedet også være bemandet på disse tidspunkter.

Virkelyst i Regstrup
Saabyg er en moderne, men ikke en ny virksomhed. Virksomheden blev etableret helt tilbage i 1960 og har siden været ansvarlig for en lang række byggerier både på og udenfor det sjællandske område. Selv på Island og i Tyskland har Saabyg haft aktiviteter, så her taler vi om en særdeles erfaren entreprenør og en moderne familievirksomhed, som er vokset støt i takt med udviklingen indenfor byggebranchen.

Med sin centrale placering syd for Holbæk, hvor Saabyg ApS  både har sine produktionshaller og kontorer, og tæt ved motorvejen, er entreprenørvirksomheden altid klar til at gå i gang med større eller mindre byggeprojekter. Og med baggrund fra en mængde byggerier, hvor Saabyg ApS har stået for totalentreprisen, er der ikke nogen projekter, som er for store eller for små at give et godt tilbud på.

pia_pantmann_032_656

Det gode håndværk i centrum
Som totalentreprenør er Saabyg med i hele byggeprocessen fra start til slut. Lige fra de første streger tegnes og gennem hele projektet er medarbejderne en proaktiv del af byggeriet, også når der er tale om, at der er underleverandører tilknyttet byggeprocessen.

Saabyg uddyber: ”Vi arbejder med såvel total, hoved og fagentrepriser inden for både kloak-, jord-, beton-, murer-, maler-, tømrer- og belægningsarbejde – for såvel private som erhvervskunder.”

Kernen i den måde, som Saabyg altid har arbejdet på, består i en personlig koordinering uden mellemstationer på alle projektets områder. Sådan har det været igennem tiden, og selvom materialer og byggemetoder har ændret sig gennem årene, er det stadigvæk det gode håndværk og den personlige kontakt, som skaber de bedste resultater på byggepladsen.

De allerfleste kunder vil have mere
Saabyg har haft mange kunder igennem årene, og det er ikke uden stolthed, at byggevirksomheden i Regstrup glæder sig over, at evalueringen af projekterne viser, at 93% af kunderne er kommet tilbage med nye byggeprojekter eller er blevet anbefalet at benytte Saabyg ApS af eksisterende kunder. Det ser ledelsen som et tydeligt udtryk for, at kundetilfredshed er en overskrift for hele forretningen på Midtsjælland.

På Saabygs egen tegnestue kan man tilbyde, at kundens projekt kan laves fra bunden i et tæt samarbejde. Og det er en del af ledelsen af et byggeri og en entreprise, at Saabygs ansatte varetager hele kontakten til alle partner, der er involveret i projektet. Det gælder både arkitekter, kommune omkring byggeansøgninger, kloakfolk, tømrere, murere, elektrikere, VVS-folk, malere og mange flere, indtil byggeriet står helt færdigt.

Stålsatte konstruktioner er et speciale
Stålhaller og –bygninger udført i stål er et speciale. _u3k1387_435
Der kan være tale om flere forskellige typer bygninger som f.eks.:
• Stålhaller
• Lagerhaller
• Produktionshaller
• Kontorbygninger (både med og uden omklædnings- og baderum)
• Showroom med salgs- og kursuslokaler

I 2010 blev et af virksomhedens byggerier i stål kåret som ”Årets bygning i 2010” i konkurrence med 400 andre byggevirksomheder. Det var Gruppen Lindab (tidligere Astron), som stod for udvælgelsen. Lindab  er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklimaet.

Støtte til sporten og meget andet
Hos Saabyg ved man, at alting ikke kun drejer sig om forretning. Har man har sin virksomhed i et lokalområde, er man naturligvis også engageret i det, som foregår dér, hvor man bor. Derfor er de hos Saabyg interesseret i at være en ”medspiller” og være med til at støtte både sport og humanitære formål.

Der er altid travlt hos Saabyg ApS, men aldrig for travlt til at sætte tid af til at snakke med dig om dit næste byggeprojekt. Så skriv via hjemmesiden eller slå på tråden , før du møder op, så du er sikker på, at den rigtige medarbejder er til stede for at gøre dine planer til virkelighed.

Kontakt Saabyg


sølvpartner