RW Service
V/ René Løvenborg Madsen
Åfløjen 10
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08
E-mail: rene@rwservice.dk

Følg RW Service på Facebook 

Orden i hus og have
Mellem Holbæk og Roskilde finder du en anlægsgartner med glade kunder på det meste af Sjælland. RW Service udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både private og erhverv.

De kunder, som RW Service har arbejdet for, melder tilbage, at arbejdet er ordentligt udført, og at det er udført efter aftalen. Så kvaliteten er, lige modsat prisen på det udførte arbejde, helt i top.

Indehaver René Madsen har over 10 års erfaring som gartner, og har løbende taget kurser for at tilføje nye kompetencer til sin service. Gennem tiden har RW Service desuden oparbejdet et stort netværk af faste samarbejdspartnere, der består af både gartnere, tømrer, smede, murere og malere. Dermed kan RW Service levere mange typer opgaver i hus og have – altid til en høj kvalitet.

Fokus på miljø – også støjmiljø
Når man endelig har tid til at hvile sig i sin have, er det ærgerligt at naboen tænder plæneklipperen. Ved at bruge batteridrevne redskaber nedsætter RW Service støjniveauet til glæde for både kunden og alle kundens naboer. Samtidig er de nye maskiner mere miljøvenlige.

RW service tager også højde for miljøet i valget af rengøringsmidler og andre midler til det løbende vedligehold af havens belægning og grønne oaser.

Vildt glade kunder
Indehaver René Madsen har den indstilling, at kvaliteten af det arbejde, som RW Service kan levere, bedst ses ud fra de opgaver, som er udført. Og heldigvis kan han sagtens være bekendt at vise dette på firmaets Facebookside. Og kunderne er på samme måde glade for, at René præsenterer deres nye hæk, hegn eller nylagte terrasser og stier.

René Madsens indstilling har medført, at han i dag har mange faste private kunder foruden erhvervskunder, som løbende bruger RW Service som leverandør…

”Tusind tak for en enestående god service, fantastisk dejligt at opleve hvor meget I gør for mig som kunde. Jeg er meget imponeret over hvor gode I er til at følge op når opgaven er færdig” – Hans

”Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtigt. René er dygtig super, effektiv og holder sine aftaler. Udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen” – Bettina

”Vi er vildt glade for at vi valgte RW Service til at lave vores 92m2 “Gård” belægning. Alt er overholdt – Alle aftaler overholdt . Vi vil varmt anbefale RW til alle der kan bruge deres hjælp. Flot udført arbejde… snorlige og meget pænt” – Iben & Søren

sølvpartner