Jorløse Malerfirma 
v/Dorthe Larsen
Torslundevej 25
4520 Svinninge
26 39 29 12
drthlarsen@gmail.com

Følg Jorløse Malerfirma på Facebook og Instagram

Fylder rummet med farve
Jorløse Malerfirma udfører udvendigt og indvendigt malerarbejde i private hjem, erhvervsejendomme og offentlige bygninger. Med Dorthe Larsen ved roret udfører malerfirmaet i Svinninge mange forskellige maleropgaver i Holbæk og omegn.

Dorthes speciale er wall design med smukke tapeter, kobbervægge, oxiderede vægge og italienske vægge. Den tid er forbi, hvor man kan bare kan vælge mellem forskellige farver maling. I dag findes der uanede muligheder for at skabe smukke vægge med mønstre eller struktur, der giver rummet wow-faktor. 

Dorthe Larsen rådgiver gerne omkring farver og farvesammensætning. ”Jeg gør meget ud af at følge med i de sidste nye trends og gør alt for at sætte mig i kundens sted, og forstå kundens behov og smag,” siger hun.

Små og store forandringer
Trænger hele huset til et stilmæssigt løft, eller ønsker du blot en enkelt væg eller et enkelt værelse fornyet, er du meget velkommen til at kontakte malerfirmaet i Holbæk, der altid er leveringsdygtig i gode ideer til dine rum. Jorløse Malerfirma varetager både små og store forandringer i dit hjem og sætter farve på din tilværelse – både ude og inde. 

Skal du flytte, tilbyder Jorløse Malerfirma hjælp, både i dit nye og dit gamle hjem. Trendy farver og tapeter kan gøre underværker for indretningen, så dit hus bliver hurtigere solgt. Der er nok at se til, når man skal flytte, og kan du flytte ind i et nyistandsat hus eller lejlighed, er det hele meget nemmere.

Vil du som virksomhed gøre et godt førstehåndsindtryk, eller er du træt af at blive budt “velkommen” af den samme triste facade eller opgang, kan Jorløse Malerfirma også tilbyde maling eller tapetsering af trappeopgange og receptioner.

Jorløse Malerfirma svinger penslen i alle rum inkl. vådrum i dit hjem og på kontoret. 

Kunderne siger
”Virkelig faglig og kunstnerisk dygtig. Rigtig god smag og mange relevante forslag. Kommer til tiden og er til at stole på” – Helene

”Dorthe er meget dygtig og jeg vil gerne anbefale hende” – Liselotte

”Vi fik malet to træ-gavle på vores hus. Arbejdet var veludført og alle aftaler blev overholdt. Vi fik grundig rådgivning under tilbudsgivningen så vi endte med den rigtig løsning i første forsøg” – Emil

Kontakt Jorløse Malerfirma for rådgivning om samt et uforpligtende tilbud på den malertjeneste, du har behov for.

 

sølvpartner