JH Tømrer
v/Joachim Hansen
Kejserkåbevej 7
4300 Holbæk
28 56 84 60
jh1982@hotmail.dk

Følg JH Tømrer på Facebook

På Kejserkåbevej, en sidevej til Oldvej og omtrent midt imellem Munkholmbroen og bymidten, finder du JH Tømrers domicil. JH står for Joachim Hansen, virksomhedens ejer, som i en årrække har løst mange større og mindre tømreropgaver både i Holbæk og på det meste af Sjælland.

Den nødvendige erfaring er ikke noget, man som tømrer kan købe sig til; den må man erhverve sig gennem de forskelligartede opgaver og udfordringer, som kunderne har til virksomheden. Og håndværksmæssig erfaring er og bliver det varemærke, som giver gode anbefalinger, tilfredse kunder og dermed udvikler tømrervirksomheden i Holbæk.

JH Tømrer løser opgaver for både private og erhvervsdrivende.

”Udover mit eget tømrerarbejde har jeg et rigtig godt samarbejde med andre dygtige lokale håndværkere som er med til at sikre et smukt og veludført arbejde,” siger Joachim Hansen.

Drømmer du om nye døre?
Du får kompetent rådgivning om alle slags døre hos JH Tømrer. Husets indre døre kan nemt blive slidte, og de er ikke så nemme selv at fikse op med maling. Men døre er en af de elementer i boligen, som er nemmest og billigst at udskifte, og som virkelig løfter husets humør. I dag findes der et væld af muligheder, og har du brug for hjælp til, hvilke døre du med fordel kan gå efter, er du altid velkommen til at tage fat i din dørmand hos JH Tømrer for gode råd og sparring.

Husets ydre døre er en større investering, som dog kan være hurtigt tjent hjem i besparelser på varmeregningen. I disse tider gælder det om at undgå alt det varmetab man kan, og en nyt hoveddørsparti kan gøre underværker i dit varmeregnskab. En ny sikkerhedsklassificeret hoveddør nedsætter også markant risikoen for indbrud.

Flotte akustikpaneler
Et andet af JH Tømrers specialer er de populære akustikpaneler. Bor I mange sammen, kan støjgener mindskes ved hjælp af lamelvægge med lækre materialer og stikkontakter, der trækkes med udenpå lamellen. Man kan få lagt ekstra akustikfyld bag panelerne for endnu bedre absorbering af lyde og rumklang.

Fornyelse af dit køkken
Et nyt køkken er på manges ønskeliste, men måske kan du nøjes med at give det gamle køkken en “makeover”? JH Tømrer bygger gerne dit nye køkken op fra bunden, men har også gode ideer til, hvordan du med få midler kan gør dit gamle køkken så godt som nyt.

En ny bordplade eller nye skabslåger kan gøre underværker. Det samme kan en ny vægbeklædning ved vask eller komfur, eller måske er der mulighed for at åbne køkkenet op med en dør ud til haven eller slå væggen ned til stuen? Med Joachim Hansens erfaring får du ideer, som du ikke havde tænkt på, og som passer til dit budget.

Du er altid velkommen til at kontakte JH Tømrer for gode råd og et uforpligtende tilbud.


sølvpartner