chrispo1Chrispo
Tømrermester Christoffer Poulsen
Uglerupvej 23
4300 Holbæk
Tlf. 23 32 48 86
chrispo1@live.dk

Dit drømmebyggeri
Hos Chrispo med tømrermesteren Christoffer Poulsen i spidsen kan dine drømme indenfor tømrerfaget blive til virkelighed. Firmaet kan hjælpe dig med en lang række opgaver, som spænder vidt fra renovering af køkkener til anlægning af nye terrasser.

De faglige kompetencer, som Chrispo ligger inde med, kommer dig til gode, hvad enten du skal bygge nyt eller renovere. Firmaet lægger stor vægt på at kunne give professionel rådgivning og udføre et kvalitetsbevidst arbejde.

Dine ønsker i fokus
Chrispo brænder for et godt håndværk, hvilket betyder, at firmaet hverken er bange for at kaste sig ud i nye opgaver eller udføre meget rutineprægede arbejdsopgaver. Firmaets levetid har rustet tømrermester Christoffer Poulsen til alverdens opgaver, som nu kan udføres med stor erfaring. Arbejdsopgaverne spænder vidt fra udskiftning af vinduer og døre til renoveringen af boligen eller sommerhuset.

Skulle du gå med ideer til et nyt boligbyggeri er Chrispo heller ikke bange for at tage fat, så dine tanker omkring projektet kombineret med firmaets erfaring og håndværksmæssige kompetencer kan resultere i et veludført håndværk.

chrispo2Solidt håndværk til både private og erhverv
Kendetegnende for Chrispo er god service og udførelsen af solidt håndværk. Disse kvalitetsmærker er til fordel for både private og erhverv, hvor Chrispo udover utallige projekter for privatpersoner giver liv til erhvervsbyggerier, som inkluderer etagebyggeri, butiksudbygning og virksomhedsrenovering. Christoffer Poulsen klarer alle opgaver uanset størrelsen, og firmaet holder sig hele tiden opdateret med hensyn til de nyeste teknikker.

Kreativ tankegang tilpasset din stil og økonomi
De erfarne fagfolk hos Chrispo har opdyrket evnen til at tænke kreativt og finde de bedste løsninger, hvor målet er at opnå et tilfredsstillende resultat, som passer til din stil og økonomi. Kun fantasien sætter grænser for, hvad tømrermester Christoffer Poulsen kan udrette indenfor tømrerfaget, hvilket skaber en masse muligheder, som du i dialog med Chrispo kan føre ud i livet.

Kontakt firmaet for yderligere information eller for at få et uforpligtende tilbud.


sølvpartner