BH Have og Anlæg
v/ Benjamin Hansen
Sandby 11
4520 Svinninge
61659977
bh.haveoganlaeg@gmail.com

Følg BH Have og Anlæg på Facebook 

Fornyelse af din have
Allerede i marts, når solen begunstiger os med sine første forårsstråler, er det et privilegium af de store at kunne sætte sig ud sin have med en kop kaffe. Man skal nok have en dyne med ud på dette tidlige tidspunkt, men allerede i maj kan der være brug for at finde svalende skygge. Uanset hvornår man ønsker at nyde sin have, kræver det omtanke og ekspertise at indrette haverummet, så det er indbydende og giver plads til afslapning og aktivitet.

Savner du et haverum, du med god samvittighed kan slappe af i, finder du i Svinninge et firma der kan hjælpe. Benjamin Hansen har specialiseret sig i havens ”gulv” – uanset om det er terrasser, stier, trapper eller indkørsler. Han leverer også havens ”vægge” i form af mure, højbede, hække og hegn – altid med havens vigtigste element – planterne – i fokus. Uanset hvilke grå elementer, du har brug for som fundament for alt det grønne, kan BH Have og Anlæg hjælpe med solide løsninger. 

”Danmarks Bedste Anlægsgartner”
Efter flere års erfaring i faget stiftede Benjamin Hansen sit eget firma i 2019, og siden er det gået stærkt med at få opbygget en kreds af tilfredse kunder – især i Jyderup og Holbæk. For Benjamins motto er kvalitet frem for alt, og det udmønter sig ikke kun i en masse gode anmeldelser på Facebook og på anmeld-håndværker.dk, men også en placering blandt de fem finalister i ”Danmarks Bedste Anlægsgartner” til forårets store aften i Cirkusbygningen.

Har du brug for at få omlagt din have, står BH Have og Anlæg til rådighed med rådgivning og planlægning, så du får opfyldt dine havedrømme. Ønsker du at haven bliver nem at passe? Har du børn som skal have plads til leg? Skal der være udekøkken og køkkenhave? Eller ønsker du bare at kunne trille solsengen ind under skyggen fra en blomstrende busk? Benjamin Hansens erfaring gør, at han kan vejlede dig til de bedste løsninger.

Flot terrasse på fem dage
BH Have og Anlæg kan også hjælpe dig med den løbende vedligeholdelse med bl.a. græsslåning, hækklipning eller beskæring.

”Når hækken og plænen skal klippes, træer og buske beskæres og jorden bearbejdes, kræver det ofte større maskiner, end de fleste har i redskabsskuret,” forklarer Benjamin, der gerne påtager sig opgaven, så du kan bruge din tid i haven på at stresse ned.

BH Have og Anlæg løser alle typer opgaver, uanset om det er en park eller et højbed, der skal anlægges eller plejes – og det til kundernes store tilfredshed. Vi bringer her et lille udpluk af de fine anmeldelser, firmaet har fået på de sociale medier:

”Vi har fået lavet ny terrasse, og Benjamin har udført et flot resultat, fuldstændig som det vi har aftalt. Ham kan vi varmt anbefale, udført meget professionelt” – Kim

”Utrolig behagelig oplevelse. Godt humør, professionelt, overholder aftaler osv.” – Kevin

”Benjamin overholder altid aftaler og leverer et flot resultat – vi anbefaler ham altid til andre” – Mette

”Pligtopfyldende, hurtig og effektivt arbejde. Fik flot terrasse på fem dage” – Camilla

”Altid god service! meget passioneret omkring sit arbejde!” – Kristian


 

sølvpartner