AU2OPEL
Bødkervej 18
4300 Holbæk
51 88 41 11
hs@au2opel.dk

Følg AU2OPEL på Facebook 

Opel specialisten i Holbæk
I ’håndværkerkvarteret’ lidt syd for bymidten finder du en mand, der har hænderne skruet rigtigt på, når det gælder om at servicere og reparere biler, og når det gælder Opel er han en sand mester. Henrik Sørensen har 30 års erfaring med service af netop dette førende europæiske bilmærke, der er så udbredt i Danmark. Derfor er kunderne også kommet til Holbæk fra både nær og fjern, siden Au2opel åbnede i februar 2021. Året efter kunne Henrik Sørensen markere en milepæl – det var et fantastisk første år for det nye Opel værksted i Holbæk.

”Som nystartet er jeg fokuseret på, at mit værksted kan tilbyde kunderne den bedste service, og de mest konkurrencedygtige priser,” siger Henrik Sørensen, der før han sprang ud som selvstændig var teknisk rådgiver på Opel, hvor han tidligere var blevet kåret som årets mekaniker.

Kvalitet, tillid, effektivitet
Opel, der er en af Europas største bilproducenter, blev grundlagt af Adam Opel i 1862 i den tyske by Rüsselheim. I starten fremstillede fabrikken symaskiner, men sidenhen også cykler og motorcykler. Fra 1898 begyndte firmaet at fremstille biler og lastbiler. Opel tilhører i dag den franske bilkoncern PSA, som har mange fabrikker rundt omkring i Europa.

Ligesom mærket sætter også Opel mekanikerne en ære i kvalitet, tillid og effektivitet.

”Hos mig er din bil i sikre og kompetente hænder,” forsikrer Henrik Sørensen, der løbende videreuddanner sig, så du er sikret den nyeste knowhow. Det er Opels ønske at gøre ny innovation tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det skal ikke være for de få. De har derfor altid implementeret den seneste teknologi i deres biler og service til gavn for den bredere befolkning.

Ny eller gammel Opel – alle er velkomne
Au2opel har flere gode tilbud til dig, så du kan trygt besøge værkstedet, uanset hvilken Opel model du kører.

Det lille serviceeftersyn til bilen der er 1-5 år gammel inkluderer bl.a. nyt oliefilter med påfyldning af Shells nye motorolie samt kontrol af dækmønster, dæktryk, kølervæske, lys, lygter og batteri.

Til ældre biler har Au2opel det mellemliggende og det store serviceeftersyn.

Værkstedet kan også servicere bilens aircondition, skifte olie og hjul – alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Kontakt Au2opel for et uforpligtende tilbud 

sølvpartner