Aqua Danmark
info@aquadanmark.dk
53 53 53 43

Følg Aqua Danmark på Facebook

Følg Aqua Danmark på Instagram

Glem alt om grimme kalkaflejringer
I Danmark giver vores kalkholdige vand mange problemer. Kalkpletter på gryder, i vasken og vandhanen, grimme aflejringer på og mellem klinker og kakler og glaspest er blot nogle af irritationsmomenterne. Samtidig bruger vi mange penge på afkalkningsmidler, kemikalier som skylles ud i vasken, og vores installationer kræver meget mere service og oftere udskiftning, fordi de bliver forringet eller ligefrem ødelagt af kalk.

Det er heldigvis blevet muligt at slippe for alt dette ubehag. Ved hjælp at et blødgøringsanlæg kan vandet i dit hjem blive silkeblødt, til gavn for dine hvidevarer, din kaffemaskine, dit tøj og dit hår, for blot at nævne nogle få fordele.

Dit blødgøringsanlæg bør efterses ca. en gang om året, så det altid yder optimalt, og Aqua Danmark tilbyder derfor en serviceaftale, incl. udskiftning af reservedele, så du kan nyde godt af det silkebløde vand i mange år.

Kan blødt vand drikkes?
Det hårde vand i Danmark har mange ulemper, men det er dog rent. Som alle ved, der har været uden fra Danmarks grænser, er det ingen selvfølge at man kan drikke det vand som kommer ud af hanen. Det er ikke altid sundhedsskadeligt, men så godt som det danske vand smager det sjældent. Men kan man så trygt drikke det af blødgjorte vand? Ja, alle Aqua Danmarks blødgøringsanlæg er godkendt til drikkevand.

Te- og kaffevand fra hanen
Aqua Danmark tilbyder ikke blot at give deres kunder i Holbæk blødt vand, de kan også levere kogende vand i hanen. Firmaet har nemlig også et lille sortiment af eksklusive produkter fra Grohe, hvormed du kan få kogende vand direkte ud af hanen. Dermed behøver du ikke længere vente på, at elkedelen bliver færdig, og du sparer både plads, energi og tid i køkkenet.

Kan varmt anbefales
På Facebook skriver Aqua Danmarks tilfredse kunder bl.a.:

”Vi har haft vores anlæg næsten to uger, og det kan varmt anbefales til alle. Kalkpletter er en by i Rusland. Har lige snakket med en meget venlig mand i salgsafdelingen og fået en god behandling. De håndværkere der satte anlægget op var også utroligt venlige og høflige” – Jan

”Jeg kan varmt anbefale Aqua Danmark, super kundeservice og rigtig godt produkt” – Merete

”Har lige fået det installeret, glæder os til at tage det i brug” – Lone

sølvpartner