advodanADVODAN Holbæk
Kanalstræde 10
4300 Holbæk
Tlf. 70 30 10 08
holbaek@advodan.dk

Advodan på Facebook 

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 09.00 – 16.00
Fredag kl. 09.00 – 15.00

Dit lokale advokatkontor
Det er imponerende at besøge Advodan i Kanalstræde. Lad det være sagt med det samme, at det område, hvor Advodan tidligere havde kontorer, var charmerende, og der var også dér en nydelig udsigt mod havnen. Men det nye domicil udmærker sig ikke bare ved en flot udsigt mod vandet; her ligger kontorene stort set som en integreret del af kajen og selve kanalen.

Advokatfirmaet Advodan arbejder lokalt. Kæden består af 28 advokatkontorer spredt ud over det ganske land. Det betyder meget for kunderne, at der er en stor mængde juridisk ekspertise samlet i et advokatfirma, som de lokale jurister kan trække på, men at selve kontakten er i kundehøjde lokalt.

Rådgivning til virksomheder og private
Advodan har som sit kerneområde at rådgive små og mellemstore virksomheder, men yder også rådgivning til private. Det er almindelig kendt, at det både er omkostningskrævende og uhensigtsmæssigt for mindre virksomheder, både de veletablerede og de nye iværksætteres firmaer, selv at finde rundt i den jungleprægede lovgivningsskov. Og ganske ofte virksomhedens vækst betinget af, at det lykkes at agere korrekt i skoven af paragraffer, regler og forordninger.

Det er derfor, at Advodans mange kontorer hver har en række specialister ansat til dette formål; at rådgive, vejlede og støtte i juridiske spørgsmål og føre de nødvendige sager. Det betyder også, at ledelsen i virksomhederne i lokalområdet kan bruge deres sparsomme tid og ressourcer til det primære formål for dem, nemlig at udvikle og opbygge virksomheden til gavn for ejerne, medarbejderne og samfundet.

Stor specialviden og nærhed
Der er store fordele forbundet ved at være lokalt forankret, som det er tilfældet her i Holbæk. Den nære kontakt til kunderne, et stort kendskab til lokalområdet generelt og kommunen, som Advodan ikke blot samarbejder med, men også er nabo til, er nogle af de mange forhold, der styrker advokatkontoret i Holbæk.

Og på kontoret i Kanalstræde sidder der over 30 medarbejdere, som er parate til at opfylde Advodans mission om at tilbyde den mest kompetente løsning af enhver juridisk opgave i lokalområdet.

Samtidig er det på alle måder en stor gevinst for kunderne, at alle i Advodans samlede organisation landet over kan trække på den store ekspertise og specialviden, som er spredt i hele Danmark, men som er bundet organisatorisk sammen.

advodan_logo_m_payoff_lilleFakta om Advodan på landsplan 
• Danmarks største advokatkæde
• 355 millioner kroner i årlig omsætning i 2014
• Bestallingshavende advokater: 147
• Advokatfuldmægtige: 14
• ADVODAN’ere i alt: ca. 440

Kontakt til Advodan Holbæk og yderligere informationer om den juridiske rådgivning er kun et enkelt klik væk på hjemmesiden – men kontoret på Kanalstræde er absolut et besøg værd.


sølvpartner