Aabo Entreprise
v/ Kasper Aabo
Gl. Skovvej 26
4340 Tølløse
Tlf.: 40 35 86 92
kasper@aabo.org

Aabo Entreprise er ejet af Kasper Aabo. Firmaet blev etableret i 2001, og har siden løst mange opgaver inden for kloak- og entreprenørbranchen på det meste af Sjælland. Firmaet ligger placeret i nærheden af Tølløse, og har dermed rigtig gode adgangsforhold til de meste af Midtsjælland, samt Vestsjælland og Odsherred. Man er eksperter i det meste byggeri, der har med jord og vand at gøre, dvs. kloak, fundamenter og belægninger.

Kloak
Kloakken er normalt usynlig til dagligt, men det er en af de ting ved en ejendom, som skal fungere. Og når der er problemer, så er det noget, der meget hurtigt kan udvikle sig til et alvorligt sundhedsproblem med lugtgener og spildevand til følge. Derfor skal man i Danmark være autoriseret kloakmester, hvis firmaer vil stå for kloakarbejder.

Kasper Aabo er autoriseret kloakmester, og Aabo Entreprise er medlem af Danske Kloakmestre, så kunderne kan være sikre på, at det udførte arbejde altid lever op til branchens høje standarder.kloakarbejde-cta_25
Aabo Entreprise etablerer nye kloaker samt vedligeholder og reparerer skader på eksisterende kloaker.

Har du et rotteproblem i forbindelse med din kloak, går du ikke forgæves hos Aabo Entreprise, ligesom man her har det nødvendige udstyr til spuling og tv-inspektioner af kloakken.

Belægning
Belægning i haven hænger tit og ofte sammen med kloakken, da dækslet af de professionelle kan indarbejdes på smukkeste vis i en ny flisebelægning. Aabo Entreprise har siden firmaet blev grundlagt, arbejdet med belægninger i alle dets mange former for kunder spredt ud over Holbæk, Roskilde og Tølløse.

Har du en drøm om at få lagt haven om, og etableret en smuk stenbelagt solkrog, har man hos Aabo Entreprise den nødvendige erfaring, og man kommer gerne forbi for at tilbyde uforpligtende rådgivning til potentielle kunder. Man kan som kunde have ønsker og ideer, men hvad der i praksis er muligt, kan den professionelle først endeligt vurdere, når han sammen med dig besigtiger haveområdet.

stoebning-cta_28

Fundament
Husets fundament er ligesom kloakken ikke noget man tænker over til hverdag, men begynder det at skride eller sætte sig, så er det alvorligt, da skader på fundamentet påvirker resten af huset.

Aabo Entreprise bygger fundamenter til nye huse, og man bruger også sin faglighed til at reparere skader på eksisterende byggerier. Firmaet bruger blandt andet sin store faglighed og erfaring til at grave ud under det gamle fundament, for herefter at støbe et nyt, støttende fundament nedenunder.


sølvpartner

Del på sociale medier