2TAL Ejendomsservice
Hjulmagervej 6
4300 Holbæk
91 17 17 35
nhj@2tal.nu

Følg 2TAL Ejendomsservice 

Alt i én
Har du ansvaret for hus og have, så ved du, at der er mange opgaver, der skal løses året rundt både inde og ude. Det kræver ofte dialog med flere forskellige håndværkere at vedligeholde dine bygninger og udendørsarealer, men hos 2TAL Ejendomsservice behøver du kun én dialog. Ved roret står nemlig Nichlas Jørgensen, som er uddannet tømrer. Således kan firmaet i Holbæk udføre en lang række arbejdsopgaver, der går ud over hvad man almindeligvis kan forvente i branchen. Og har du en opgave, som 2TAL ikke har kompetencerne til at løse, har Nichlas et stort netværk af dygtige lokale folk, som firmaet samarbejder med.

Effektivt tømrerarbejde
2TAL Ejendomsservice benytter sin inhouse tømrerekspertise til mange former for renoveringer og istandsættelser. Mangler du et hegn, skur eller gyngestativ, kan de hjælpe. At kunne tørre tøj udenfor er et must i disse tider med energiprisernes amokløb – 2TAL Ejendomsservice kan hurtigt etablere et solidt tørrestativ til jeres vasketøj. Savner du en lækker træterrasse, hvor I kan nyde solen, er du også meget velkommen til at kontakte 2TAL. De renoverer eller udskifter også døre og vinduer samt gulve, vægge og lofter.

En fin have
Havens grå belægninger bliver med årene skæmmet af mos, alger, flisepest mv. Med fliserens bliver din terrasse og indkørsel så fin som ny. 2TAL Ejendomsservice renser fliserne skånsomt med deres professionelle hedvandsanlæg, som ikke bruger kemiske produkter. De anbefaler, at området efterfølgende imprægneres med en nano imprægnering, som forsegler fliserne, så vand og fugt ikke trænger ind og giver grobund for nye alger.

Havens grønne elementer skal også vedligeholdes. 2TAL Ejendomsservice kan både slå græsset og klippe hækken. De kan også bekæmpe ukrudt mellem fliserne og i bedene. Har du brug for at få beskåret træer og buske, er du også meget velkommen til at henvende dig for et uforpligtende tilbud.

Høj kvalitet
Dette er blot nogle af de opgaver, som 2TAL Ejendomsservice udfører for både private og erhvervsvirksomheder til kundernes store tilfredshed. Som en af kunderne skriver: ”Super god service og flot udført arbejde”.

På deres hjemmeside kan du læse om alle de opgaver – store som små – de løser for kunderne i hele Holbæk og omegn.

”Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning,” siger Nichlas Jørgensen.

Her kan du altid regne med god service og høj kvalitet. 2TAL Ejendomsservice går ikke fra en opgave, før den er total færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet.

Før og efter fliserens

sølvpartner