Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vores nydelsesfulde hjerne

februar 19 19:00

Hvad er det i vores hjerne, som får os til at nyde musik, sex, mad og kunst? Hjerneforsker Morten Kringelbach har gennem en årrække brugt avancerede hjerneskanningsteknikker og computermodeller til at udforske oplevelsen af nydelse i vores hjerne.

Hør om hvad der foregår i vores hjerne, når vi føler nydelse, og hvordan det har sikret vores overlevelse. Hør også om hvordan strøm eller musik måske kan hjælpe skizofrene, krigsveteraner og forældre med fødselsdepression.

Foredraget er en del af serien “Offentlige foredrag i Naturvidenskab”, som er foredrag der livestreames fra Søauditorierne ved Aarhus Universitet. Her har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Niveauet er højt og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Der er fri entré til de fleste af foredragene. Man kan stille spørgsmål til forelæseren under foredraget ved at sende en sms eller et tweet.

Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet, og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

For gratis billet klik her.

Detaljer

Dato:
februar 19
Tidspunkt:
19:00

Sted

Holbæk Bibliotek
Nygade 9-13
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map