Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vores forestilling om Sara

februar 23 - marts 2

“En af de morgener, hvor kulden er så fugtig og klam, at den kryber ind i knoglerne og gnaver løs, hvor det eneste man har lyst til, er at trække dynen op over hovedet og lade verden blive udenfor… lyder der et skrig. Sara er væk!”

Sådan præsenteres ‘Vores forestilling om Sara’, der handler om den tiårige Sara, der efter en sommerferie pludselig finder sig selv i rollen som klassens mobbeoffer – isoleret og udelukket fra fællesskabet. Endda med sin bedste veninde, Maria, som frontfigur i mobberiet.

‘Vores forestilling om Sara’ er en rørende historie om en glad og tryg pige, der næsten mister livet på grund af mobning. Forestillingen kommer hverken med løftede pegefingre eller med løsninger, men fokuserer på, hvad mobningen betyder for Sara, og på hvor svært det er for forældrene at stille noget op.

Det er anden årgang fra Holbæk Drama College der opfører stykket, som har været opsat to gange tidligere. Dengang skrev pressen blandt andet: ”Enkel og stærkt fortalt historie om mobningens modbydelige kunst.” (Henrik Lyding, ‘Teateravisen.dk’.)

Premiere lørdag den 23. februar kl. 16.00 på Holbæk Teater.
Spiller lørdag den 2. marts kl. 16.00 på Teatret Fair Play.
I uge 9 turnerer forestillingen på skoler i Holbæk Kommune.

Medvirkende:
Mikkel J. Nielsen, Amalie Hallberg, Liva Lykke Friis, Matilde dal Røgilds, Mia Fenja Kringelhede og Sofie Richoff Jensen
Instruktion: Robert Parr
Manuskript: Michael Ramløse og Kira Elhauge, bearbejdet af Robert Parr
Scenografi: Tanja Bovin
Teknik og værksted: Jakob Ebbe

Alder: For alle fra 9 år og op.
Varighed: 50 min.

Detaljer

Start:
februar 23
Slut:
marts 2

Sted

Holbæk, 4300 Danmark + Google Maps