Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Velgørenhedsgåtur med hunden

10. februar 11:00

Alle byens hunde og hundeelskere inviteres af Maxi Zoo Holbæk med på en såkaldt kærlighedstur i anledning af valentinsdag. Turen er samtidig et velgørenhedsarrangement. På den hyggelige fælles gåtur vil der nemlig være mulighed for at støtte de hunde på landets internater, der har brug for ekstra kærlighed, for alle pengene fra støtteturen går direkte til Dyrenes Beskyttelse.

Valentinsdag forbinder mange efterhånden med kærlighed og romantik. Dagen er dog også en oplagt anledning til at tænke på dem, der ikke er så heldige at få øst masser af kærlighed over sig. Derfor inviterer Maxi Zoo Holbæk igen i år alle byens hunde og deres ejere på en fem kilometers fælles gåtur i kærlighedens tegn. Det koster 40 kr. at deltage i gåturen, og for hver fremmødte hund donerer Maxi Zoo yderligere 10 kr., så der sammenlagt bliver doneret 50 kr. pr. deltagende hundesnude til Dyrenes Beskyttelse – og dermed til de svigtede vovser på landets internater, der har brug for ekstra kærlighed.

Som tak for at støtte op om de kære hunde, der har brug for en kærlig tanke, vil alle deltagende vovser få udleveret et diplom og et “kærlighedsbånd” til halsbåndet, som viser, at de støtter hundene på landets internater. De første 50 deltagere vil desuden få en lækker “goodiebag” med hjem fyldt med forkælelse til vovsen.

Tilmelding til velgørenhedsgåturen kan ske her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. februar
Tidspunkt:
11:00

Sted

Maxi Zoo
Frejasvej 26
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Del på sociale medier