Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Typisk” med Jonatan Spang

30. november 2019 08:00 - 17:00

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. I ”Typisk” stiller han skarpt på hele verden, og ikke mindst sig selv, med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og god sans for timing.

Jonatan Spang har taget en pause fra seer-succesen ”Tæt På Sandheden” på DR2 for at vende tilbage til rødderne. Det sker med en ny landsdækkende turne ”Typisk”, som får premiere den 22. august 2019.

Hvor hans tidligere shows har haft overskrifter som ”Damer”, ”Familie”, ”Bryllup” og ”Danmark”, tager ”Typisk” dig med ud i den store verden og ender i det helt nære.

Om showet siger Jonatan Spang selv: ”Jeg har det med at blive optaget af alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget, jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum og høre dem skrige af grin hver aften.”

Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand, en mikrofon og en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ”Tæt på sandheden” vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over, at han vender tilbage til det han gør allerbedst.

Om hans tilbagevenden til live comedy, siger han selv: ”Nu hvor jeg har taget beslutningen, kan jeg næsten ikke vente med at komme af sted. Jeg tror at timingen er god til at tage en pause fra ”Tæt på sandheden” og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder.”

Forvent satire på højt niveau og glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden.

Med andre ord, det bliver typisk Jonatan Spang!

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
30. november 2019
Tidspunkt:
08:00 - 17:00

Sted

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Telefon:
59 43 17 77
Hjemmeside:
https://het.dk
Del på sociale medier