Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Beatles Revival – Dinner & Dance

13. september 2019 18:00 - 14. september 2019 01:00

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival.

Orkesteret er hjemmehørende i Prag og er blandt de få tribute bands, som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret og netop dette, sammen med målrettet arbejde med at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revivals succes overalt i Europa.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også med hensyn til brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi o.s.v. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands.

Kom med i The Beatles Revivals tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60erne og oplev en illusion af, at det er de rigtige Beatles, som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

Menu:
Velkomstbobler
Forret: Cremet skaldyrssuppe med røgede rejer og dildolie
Hovedret: Skovgris med honningbagt persillerod og kartoffelsoufflé med kantarelsauce
Dessert: Panna cotta med bagte blommer og lakrids

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
13. september 2019 18:00
Slut:
14. september 2019 01:00

Sted

Orø Kro & Hotel
Bygaden 57
Orø, 4305 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier