Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teitur live

februar 15 18:00

Teitur, som netop har udgivet sit nye album “I Want To Be Kind”, gæster Hotel Sidesporets kælderscene på sin danske forårsturne.

“I Want To Be Kind” udkommer næsten fem år efter “Story Music”, og i mellemtiden har Teitur bl.a. skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.

Albummet “I Want To Be Kind” er indspillet i samarbejde med producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, Glen Hansard, Martha Wainwright etc.). Albummet kredser om det at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og otte studiealbums i baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med klassikeren “Poetry & Aeroplanes”. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og “I Want To Be Kind” er ingen undtagelse.

Der er mulighed for at købe en toretters “musikmenu” på Hotel Sidesporet (pris pr. person 175 kr.). Spisningen starter kl. 18.

Billettyper
Billetter købt med spisning er nummererede siddepladser (425 kr.).
Billetter uden spisning er unummererede siddepladser, som er placeret bagerst i lokalet (250 kr.).

Læs mere og bestil billet på Sidesporets egen hjemmeside (se under datoen 15. februar).

Detaljer

Dato:
februar 15
Tidspunkt:
18:00

Sted

Hotel Sidesporet
Ahlgade 1B
Holbæk, 4300
+ Google Map