Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teater: “The Life Game – et liv på en aften”

22. november 2017 00:00 - 12. december 2017 00:00

375 års sceneerfaring samles, når Danmarks ældste og mest erfarne impro-gruppe “Alt på ét Bræt” blænder op for “The Life Game” på Holbæk Teater fra den 22. november.

I “The Life Game” bliver et almindeligt menneskes liv omsat til teater. Et levet liv fortalt på en aften. Hver aften inviterer spillerne en ny hemmelig gæst med på scenen (som har sagt ja tak på forhånd). I en blanding af improviseret teater og talkshow, deles gæstens liv med publikum og bliver dermed forvandlet til en slags improviseret biografi. Teater i sin mest ultimative betydning. Gæsterne er personligheder fra regionen – nogle fra Holbæk Teaters netværk, men de fleste er foreslået i en rundspørge blandt publikum.

”The Life Game er en hyldest til det levede liv. En opfordring til, at vi deler vores historie med hinanden. Det er sjovt, overraskende og meget bevægende, når vi holder et virkeligt menneskes bankende hjerte mellem hænderne … De første gæster er på plads – mere vil jeg ikke afsløre nu”, siger Pernille Sørensen, der er skuespiller og interviewer på “The Life Game”.

Keith Johnstone: Improvisations-teatrets Grand Old Man
“The Life Game”er en teaterform, der er skabt af canadiske Keith Johnstone, som nok er en af de få anerkendte kapaciteter i verden inden for improvisation. Han har skabt flere impro-koncepter, hvor af The Life Game er det seneste og betragtes som hans livsværk. Den er blandt andet blevet produceret af Londons Improbable Theatre Co. og er siden blevet opført af grupper i store dele af verden med flotte anmeldelser.

Keith Johnstone underviste i en årrække på Statens Teaterskole i København, hvor der opstod et livligt miljø omkring impro-teater og teater-sport. Populære TV-koncepter som ”Så Hatten Passer” er inspireret af hans arbejde. Improvisationsformen må kun opføres af skuespillere, der er certificeret i “The Life Game”, hvilket Pernille og hendes hold er som de eneste i landet. Så dette er en unik mulighed for at få en ganske særlig teateroplevelse med “The Life Game” i Danmark.

“Alt på et Bræt” består ud over Pernille Sørensen af skuespillerne Kristian Holm Joensen, Christian Damsgaard, Lars Gade, John Batz, Michael Hasselflug, Dan Schlosser, Mette Marckmann, Susanne Billeskov, Christine Astrid Nielsen og kapelmester Lars Fjeldmose. Sidstnævnte kunne også opleves i Holbæk Teaters totalt udsolgte sommerforestillinger “Jorden Rundt i 80 Dage”.

Ikke to aftener bliver ens når The Life Game folder et virkeligt menneskes liv ud for øjnene af publikum på Holbæk Teater fra den 22. november til og med den 12. december. Billetter kan købes på teatrets hjemmeside.

Detaljer

Start:
22. november 2017 00:00
Slut:
12. december 2017 00:00

Sted

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
Holbæk, 4300
+ Google Map
Telefon:
59 43 17 77
Hjemmeside:
https://xn--holbkteater-d9a.dk/