Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teater for børn: Små døde dyr

17. oktober 2017 16:30

Teatret Fair Play fortsætter det gode samarbejde med Huset i Hagested og kommer på besøg med den anmelderroste forestilling “Små døde dyr”.

Forestillingen “Små døde dyr” spiller tirsdag d. 17. oktober kl. 16.30. Det er i skolernes efterårsferie, og forestillingen er beregnet for alle fra 4 år og op.

Teatret Fair Plays forestilling er den første dramatisering på dansk af Ulf Nilssons populære børnebog ”Små døde dyr” (på svensk ”Alla döda små djur”). I 2006 blev bogen nomineret til Augustprisen i kategorien Årets svenske børne- og ungdomsbog. Augustprisen er en af Sveriges mest prestigefyldte litteraturpriser.

Herhjemme er Teatret Fair Plays forestilling også blevet en stor succes. Forestillingen har spillet flere gange på Teatret Fair Play, har turneret i hele Danmark og sågar i Moskva, hvor forestillingen blev synkrontolket for det russiske publikum.

Om forestillingen:
En dag finder Ester og hendes lillebror en død humlebi. De beslutter sig for at begrave den og lave begravelsesfirmaet VBB: Verdens Bedste Begravelser – for dyr.

Til en rigtig begravelse skal man bruge:
En spade, pinde til kors, smukke gravsten, hammer og søm, små og store æsker, pensel og maling, blomster, blomsterfrø og digte!

Og selvfølgelig nogle døde dyr. De finder bl.a.: En hane, ni mus, tre sild og en solsort, der hedder Lille Far.

Deres legende univers fører til både jordnære og humoristiske refleksioner over livet og døden.

Billetter koster fra 40-125 kr. og købes her .

Detaljer

Dato:
17. oktober 2017
Tidspunkt:
16:30

Sted

Huset i Hagested
Præstebrovej 2
4300 Holbæk, Danmark
+ Google Map