Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teater: “6, P LR K?”

15. november 2017 19:00

Anden forestilling i Teatret Fair Plays nye ungdomskoncept bliver forestillingen ”6, P LR K?” med Teatret st.tv. Forestillingen er valgt af elever fra Holbæk Drama College, der vil vise andre unge, hvad teatret kan og tør.

Foto: Teatret Fairplay

“6, P LR K?” spiller onsdag d. 15. november 2017 kl. 19 på Teatret Fair Play i Holbæk. De unge elever fra Holbæk Drama College er værter ved arrangementet, og de lægger vægt på, at det skal være et hyggeligt mødested for alle unge med mulighed for at tale med skuespillerne efter forestillingen.

I 2010 vandt “6, P LR K?” en Reumert som årets ungdomsforestilling. Nu genopstår forestillingen i version 2.0 – en ny tidssvarende bearbejdning.

6 = SEX. Klart det modige.
P = PORNO. Hvis du ikke tør 6.
K = KYLLING. Så er du ude!

Maria og Sara er venner – eller de var venner. Indtil Maria suges ind i en udfordrende leg på de sociale medier, hun er villig til gå langt med, fordi hun er forelsket i Jacob. Sara er ikke inviteret med i legen. Svigtet af Maria blander hun sig for at vinde sin veninde tilbage. Men Maria vil ikke vindes tilbage. Og hun vil ikke lytte. Hverken til Sara eller sin far. Og så kommer det der sex-forum ”x-sited.dk” ind i billedet. Og så går det galt …

Nu fortæller de deres historie simpelt og råt. Med en computer, en projektor, to tasker og en rulle tape. Hvis de da kan blive enige om, hvordan det hele gik til!

I 2010 vandt “6, P LR K?” som nævnt Årets Reumert i kategorien ”Årets Børne/-ungdomsforestilling”. Begrundelsen fra juryen lød således:

“Sms’er provokerede pigerne til at smide tøjet – og publikum til at rykke frem i stolen. For “6 P LR K” ramte teenageres rå chat-liv, mens angsten for at være udenfor klikkede ind på Facebook. Levende og modigt.”

Både Teatret Fair Play og eleverne fra Holbæk Drama College glæder sig meget til at præsentere forestillingen for andre unge fra Holbæk og omegn.

Forestillingen varer ca. 1 time og er for alle fra 13 år og op.
Billetter koster fra 40-125 kr. pr. stk. og købes her.

Medvirkende: Betina Grove og Marianne Søndergaard
Manuskript: Line Mørkeby
Komponist: Sune Skuldbøl Vraa
Instruktion: Anders Lundorph

Detaljer

Dato:
15. november 2017
Tidspunkt:
19:00

Sted

Teatret Fair Play
Borchsvej 3
Holbæk, 4300
+ Google Map
Telefon:
59 43 85 95
Hjemmeside:
http://www.fairplay.dk/www/