Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tamaras Vandring på Holbæk Teater

marts 3 16:00

Hvem kom først – moderen eller barnet – eller var det måske samvittigheden, drømmen og utopien? Hvem er Tamara – et barn, en mor, en samvittighed, en drøm eller en utopi?

Forestillingen produceres af Teatret Fair Play med eleverne fra 2. årgang fra Holbæk Drama College på scenen.

TAMARAS VANDRING starter midt i en borgerkrig. En tjenestepige, Tamara, står alene tilbage. Alt og alle omkring hende er i oprør. Præsidenten er flygtet til det store naboland. De normale opdelinger mellem høj og lav er under opbrud. Folk har travlt med at flygte fra revolutionen og opgøret.

Et barn er blevet efterladt. Ikke et hvilket som helst barn. Tamara kender barnet. Et barn, hvis mor havde mere travlt med at sikre sig sine ting end at tage det med sig. De andre tjenestefolk kalder på Tamara, men hun flygter ikke. Hun kigger på barnet og tager det op. En hel nat holder hun barnet i sine arme, og ved daggry lister hun væk med det – som en tyv?

Sådan starter TAMARAS VANDRING, hvor vi følger den 16-årige Tamara på hendes flugt over bjergene med barnet i armene. Vi gennemlever hendes kontroversielle og samvittighedsfulde beslutning og konsekvenserne af den. Da borgerkrigen er forbi, og præsidenten er tilbage ved magten, indhentes den nu nygifte Tamara af fortiden, da den biologiske mor vil have barnet tilbage. Tamara stilles for en dommer, der beordrer en umiddelbart absurd løsning i form af en cirkel af kridt, og Tamara tvinges til at kæmpe for at beholde barnet som sit eget.

TAMARAS VANDRING er en genfortælling af en gammel historie og retter lyset mod unges menneskers valg, initiativer og ansvar og de skelsættende begivenheder, der sætter spørgsmålstegn ved kategorierne barn, ung, voksen og forælder.

Fortællingen er nyskrevet og nyfortolket til de seks unge dramatalenter, der udgør 2. årgang på Holbæk Drama College (HDC). Stykket er skrevet af Robert Parr (leder af Teatret Fair Play og af HDC) og Martin Holmelin (HDC dimittend 2017).

 

 

 

Billetterne koster 100 kr. pr. stk. og pengene er en direkte støtte til Holbæk Drama College.

Billetter købes her: https://het.dk/program/tamaras-vandring/

 

Detaljer

Dato:
marts 3
Tidspunkt:
16:00

Sted

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
Holbæk, 4300
+ Google Map
Telefon:
59 43 17 77
Hjemmeside:
https://xn--holbkteater-d9a.dk/