Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag din vovse med på julegåtur

17. december 2019

Julen nærmer sig med raske skridt, og byens elskede firbenede venner fortjener lidt ekstra hygge og kærlighed. Maxi Zoo Holbæk inviterer derfor tirsdag den 17. december kl. 17 alle byens hunde og hundeejere på en hyggelig gåtur igennem byen med juleoverraskelser til de firbenede deltagere.

Julen handler om at samle på dejlige stunder med dem, man har kær – og hvorfor ikke skabe nogle mindeværdige øjeblikke med vores søde firbenede venner? Maxi Zoo Holbæk inviterer i anledning af den søde juletid alle byens firbenede venner og deres ejere på en fælles gåtur tirsdag den 17. december kl. 17 rundt i det smukke vinterlandskab nær butikken. Her vil der være skruet ekstra op for julehyggen med godbidder og julegave til alle de søde vovser, der deltager. Vil du være med til den hyggelige julegåtur, skal du tilmelde dig i butikken senest mandag den 16. december.

Den fælles julegåtur finder sted tirsdag den 17. december med afgang kl. 17 ude foran Maxi Zoo Holbæk. Tilmelding til gåturen kan ske i butikken senest den 16. december.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. december 2019

Sted

Maxi Zoo
Frejasvej 26
Holbæk, 4300
Del på sociale medier