Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stakkels teenager

20. september 2018

Teatret Fair Play præsenterer forestillingen STAKKELS TEENAGER.

Forestillingen er udvalgt af elever fra Holbæk Drama College, der gerne vil vise andre unge, hvad teatret kan og tør.

Forestillingen spiller torsdag d. 20. september kl. 17.00 + 19.00.

Konceptet med at lade de unge udvælge forestillinger, begyndte i sidste sæson og er allerede en stor succes. Det har således været nødvendigt med to opførelser af STAKKELS TEENAGER for at imødekomme publikums efterspørgsel, og der er alligevel kun få billetter tilbage.

Eleverne fra Holbæk Drama College er værter ved forestillingen, baren er åben, og der er mulighed for at tale med de medvirkende efter forestillingen.

Eleverne præsenterer STAKKELS TEENAGER således:

Har du også engang været en stakkels teenager? Følt dig lidt sølle, haft det lidt nederen og egentlig bare været et kæmpe hormonvrag… Det har vi vel alle sammen. Men endnu bedre endnu, har du så prøvet at huske tilbage til dengang? Den tid hvor alt var pinligt, en centerfest var for vildt og alle i din omgangskreds var skøre i bolden.

Du har nu chancen for at komme ind og få grin med på vejen, for hold kæft hvor var det nederen at være, 12, 13, 14 og 15…

Stakkels teenager er en fortællerteaterforestilling, hvor Aske Ebbesen og Casper Samsø Clausen giver den gas i hæsblæsende tempo op igennem teenagerårene. En utrolig underholdende forestilling, hvor der er ikke er tid til at læne sig tilbage, da man flyver igennem de bedste teenageår, vi alle sammen har været igennem. Publikum griner med, da indholdet i ”Stakkels Teenager” er så pokkers relater-bart, og fordi vi alle kan se os selv i de scenarier Aske og Casper sætter op.

Så kom med til en humoristisk aften, hvor vi forsikrer dig om, at du går hjem med et smil på læben.

STAKKELS TEENAGER er lavet af Teatret Sporenstregs, der består af Aske Ebbesen og Caspar Samsø Clausen, der selv står på scenen. De siger selv om forestillingen:

”Teenagere dummer sig. Fordi de vil være seje. Og vil have en kæreste. Og fordi de ikke ved noget.
Og tror, de ved alt. … Nøøøøj hvor bliver det pinligt…”

Hvis man er minimum 6 unge under 25 år, der køber billetter sammen, kan man opleve forestillingen for kun 40 kr. Øvrige billetter koster fra 60-135 kr. Køb billetter.

Foto: Teatret Fair Play

Detaljer

Dato:
20. september 2018

Sted

Teatret Fair Play
Borchsvej 3
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Telefon:
59 43 85 95
Hjemmeside:
http://www.fairplay.dk/www/