Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Røde Mors Rockcirkus

22. oktober 2017 15:00 - 16:00

Røde Mors musikgruppe spillede til åbningen af Røde Mor-plakatudstillingen i april på Odsherreds Kunstmuseum, hvor mange måtte gå forgæves. ”Vi er derfor meget glade for, at Røde Mor Rockcirkus vender tilbage og spiller en række af deres markante og iørefaldende numre, der for længst er blevet en del af den danske kulturarv. Samtidig med at både tekst og musik har appel til et nutidigt publikum”, udtaler daglig leder Britta Tøndborg.

Udstillingen på Odsherreds Kunstmuseum med Røde Mors grafik er en succes, og derfor har Museum Vestsjælland besluttet at forlænge udstillingen til 10. december. Det markeres søndag den 22. oktober kl. 15.00, hvor Røde Mors Rockcirkus kommer og spiller en række af de kendte numre fra 1970’erne. Bandet omfatter foruden Troels Trier, der var særdeles aktiv både i grafikgruppen og som musiker, Peter Ingemann, Henrik Strube og Lars Trier.

Arrangementet, der varer en lille times tid, foregår midt i udstillingen på Kunstmuseet, med stående publikum og begrænset deltagerantal. Billetprisen er 120,- kr., og billetter kan købes her.

Hvis man vil vide mere om Røde Mors ikoniske plakatkunst, så kan man forud for selve det musikalske arrangement kl. 13.30 se og høre om grafikudstillingen med Røde Mors plakatkunst. Museumsinspektørerne Jesper Sejdner Knudsen og Thomas Lund Johansen vil være til stede i udstillingen og samtale med publikum om udstillingen og dens værker. ”Også denne del af dagens arrangement er inkluderet i billetprisen”, slutter Britta Tøndborg.

Detaljer

Dato:
22. oktober 2017
Tidspunkt:
15:00 - 16:00

Sted

Odsherreds Kunstmuseum
Rødhøj 11
Asnæs, 4550 Danmark
+ Google Map