Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rocazino – jubilæumskoncert

20. september 20:00

Rocazino opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist, men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre.

Bandets første single med A-siden “Elsk mig i nat” udkom i juli 1982, og siden fulgte “All my love”, “Ridder lykke”, “Elsk mig i nat”, “Dine øjne er så blå”, “Jeg savner dig” og landsholdets udødelige slagsang “En for alle, alle for én, i røg og damp for Danmark” osv. osv.

Og nu har det populære 80´er-orkester, med Ulla Cold og Jesper Winge Leisner i spidsen, besluttet sig for at fejre jubilæet på Rotationen, som garanterer, at publikum vil få en fest og kunne synge med fra start til slut.

Det originale band + 2
Orkestrets helt specielle sangerinde, Ulla Cold, vil naturligvis stadig stå i front. Hendes personlige vokal og Jesper Winge Leisners sange var – og er stadig – en del af lydsporet til flere generationers forelskelser, fester og glade dage. Orkestret har dog også fået to yngre medlemmer – og det har givet en saltvandsindsprøjtning, som gør Rocazino til et solidt liveband, der kommunikerer med og underholder sit publikum fra start til slut. Der er virkelig festgaranti, når det seks mand store band går på scenen.

Glæd jer til et gensyn med Rocazino, som også indviede Rotationen den 7. april 2017 – med stor succes!

Billettyper
Billetter købt med spisning er nummererede siddepladser ved caféborde.
Standardbilletter er unummererede siddepladser, som er placeret bagerst i lokalet.
billetter købes på Sidesporets egen hjemmeside (se under datoen, 20/9).

Spisning
2-retters musikmenu på Hotel Sidesporet. Spisningen begynder kl. 18.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
20. september
Tidspunkt:
20:00

Sted

Rotationen
Ahlgade 1B
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Telefon:
59 44 29 19
Hjemmeside:
https://www.sidesporet.dk/
Del på sociale medier