Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Pest over provinsen”

marts 15 20:00

“Holbæk Heavy – Pest over provinsen” er den første heavy metal-koncert i byen.

Aarhusianske Møl har lige siden de udgav deres debut JORD høstet ros og opmærksomhed på globalt plan. Med deres enestående kombination af den introverte shoegaze genre og den ellers så rå, kolde og eksplosive black metal, har de skabt deres helt eget lydbillede. Med en række af udsolgte og imponerende koncerter i 2018 har MØL for alvor bevist, at de kan noget helt særligt og fortjener al den ros og opmærksomhed, som de har fået. JORD blev desuden, af ‘heavymetal.dk’, udråbt til årets Danske Album 2018.

På trods af, at fredericianske Deadnate først lige har udgivet deres første EP, ‘Concrete Floods’, så var Deadnate allerede lidt af et navn rundtomkring i Danmark. Med deres bombastiske og progressive lyd samt skæve rytmer ved man aldrig helt, hvad man kan forvente af et Deadnate-nummer, da det er tydeligt, at det uforventelige er et element, de nyder at lege med. Deadnate blev desuden, af ‘heavymetal.dk’, udråbt til Årets Danske Håb 2018.

Kurgan: Tonstung og gammeldaws dødsmetal a la Fårevejle. Kurgan har siden 2014 tæsket land og rige rundt, hvor at de har spillet deres tunge, men melodiske, metal med fokus på nordisk mytologi.

Det er en stående koncert.

Billetter fås på Sidesporets hjememside (se under datoen 15/3).

Detaljer

Dato:
marts 15
Tidspunkt:
20:00

Sted

Rotationen
Ahlgade 1B
Holbæk, 4300
+ Google Map
Telefon:
59 44 29 19
Hjemmeside:
https://www.sidesporet.dk/