Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Personaleledelse – grundmodul

januar 9

Modulet i personaleledelse på PS Videnscenter med start 9. januar er for dig, der ønsker at skærpe opmærksomheden og forståelsen af samspillet mellem dig som leder og dine medarbejdere. Du kommer blandt meget andet til at arbejde med temaer som trivsel, konflikthåndtering, arbejdsmiljø, involvering, dialog, støtte og feedback.

Foto: PS Videnscenter

Du styrker din evne til at organisere og delegere, for derigennem at skabe en optimal ansvars- og opgavefordeling, samtidig med at dine medarbejderes kompetenceudvikling sikres.

Du styrker din indsigt i og evnen til at reflektere over samspil og relationer mellem dig som leder og dine medarbejdere.

Du lærer hvordan der kan arbejdes med motivation, trivsel og kompetenceudvikling i forhold til forskelle i personalegruppen.

Du får indsigt i de psykiske og fysiske konsekvenser af arbejdets vilkår samt din evne til aktivt at gennemføre tiltag, der medvirker til at forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Du får styrket din evne til, i dialog med dine medarbejdere, at understøtte kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen inden for de givne mål og rammer.

Du får viden om forskellige personalepolitiske redskaber, herunder forhandling, rekruttering, MUS-samtaler, udviklingsplaner mv.

Tilrettelæggelse
Forløbet består af 4 undervisningsgange, vejledning, opgaveskrivning og mundtlig eksamen. Det skriftlige oplæg er på max. 5 sider pr. person.

Undervisning alle dage kl. 9.00 – 15.00
Tirsdag d. 9. januar
Tirsdag d. 23. januar 2018
Tirsdag d. 6. februar 2018
Tirsdag d. 27. februar 2018

Eksamen
Mandag d. 19. marts 2018
Tirsdag d. 20. marts 2018

Pris og tilmelding

Modulet koster 6995 kr. Læs mere og tilmeld dig her.

Detaljer

Dato:
januar 9

Sted

PS Videnscenter
Højvang 5
4300 Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map
Telefon:
93 30 30 93
Hjemmeside:
http://psvidenscenter.dk/