Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyt møde om Istidsruten

10. oktober 19:00 - 21:00

Det er en ny cykelrute, der fra maj næste år med afsæt i det unikke istidslandskab skal være med til at lokke flere cykelturister til det vestsjællandske område.

”Ruten strækker sig over godt 260 km og går igennem fem kommuner, så med kun 8 måneder til åbningen er det vigtigt at få etableret samarbejder på tværs, så turisterne får en positiv og sammenhængende oplevelse”, udtaler Michella Schack fra LAG Midt-Nordvestsjælland, der er primus motor i opbygningen af et kommercielt netværk, der skal sikre cyklisterne både oplevelser, service, cykeludlejning, forplejning og overnatning.

Målgruppen er aktører, der ser et muligt kommercielt potentiale i Istidsruten. Hele 72 personer fra de fleste egne af Vestsjælland var mødt frem på det første møde.

”Det er dejligt at mærke, at der er solid lokal opbakning til at give gæsterne en god oplevelse og samtidig hjælpe hinanden med produktudvikling og øget omsætning. Vi håber, at Istidsruten kan blive en katalysator for en masse spændende samarbejder – også på tværs af kommunerne. Samlet set har vi rigtig meget at byde på – både natur og unikke oplevelser – men tidligere har vi måske ikke været så gode til at samle og formidle det i en større rammefortælling. Det er noget af det, vi nu prøver på”, siger Michella Schack.

Mødet følges op med et nyt netværksmøde den 10. oktober kl. 19-21 hos LAG Midt-Nordvestsjælland i Jyderup for at begynde at gøre samarbejderne mere konkrete. Tilmelding til dette møde på LAG Midt-Nordvestsjællands hjemmeside www.lag-midtnordvestsjaelland.dk senest 8. oktober.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

LAG Midt-Nordvestsjælland
Skarridsøgade 40
Jyderup, 4450 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
42470058
Hjemmeside:
https://lag-midtnordvestsjaelland.dk/
Del på sociale medier