Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyt butikskoncept kommer til Holbæk

22. november 2018 - 25. november 2018

Som en af de første byer i Danmark får Holbæk et helt nyt butikskoncept. Det sker når den splinternye Telia-butik åbner i gågaden. Butikken indeholder et nyt koncept, hvor den traditionelle telebutik, kundeservice og rådgivning samles i en og samme butik. Butikken i Holbæk bliver nummer tre i rækken af sin art i Danmark.

Butikken i Slotscenteret flytter til gågaden, og flytningen byder på et helt nyt butikskoncept. Det nye butikskoncept indeholder den klassiske telebutik med salg og rådgivning omkring mobiler, tablets og abonnementer. Men det byder også på loungeområder, hvor kunderne selv har mulighed for at afprøve produkter, mens de overvejer et eventuelt køb. Konceptet skaber en behagelig atmosfære, som kunder i butikken vil kunne nyde godt af fra på torsdag.

”Butikken kommer ikke til at ligne den gamle butik. Det bliver strømlinet, moderne og lækkert. Der vil nu blive mulighed for at kunne sidde og tage en god dialog med en af vores dygtige rådgivere. Ikke nok med det så har vi også fået strømlinet vores tilbehørs sortiment. Her vil kunderne kunne finde alt fra covers til en sprød højtaler.” – siger Freja Berger Petersen, Butikschef i Holbæk

Et brag af en åbningsfest
Åbningsfesten i den nye butik i Holbæk vil byde på en lang række kundekonkurrencer i løbet af dagen, mens kunderne har mulighed for at nyde det nye Telia-univers.

”Der vil blive afholdt en masse kundekonkurrencer i løbet af dagen, blandt andet trækker vi lod om en IPhone 8. På lørdag d. 24 er alle børn i Holbæk inviteret ned til vores butik for at få en overraskelse i deres egen julesok. De indleverer den lørdag, og søndag kan de komme og hente den igen mellem klokken 10 og 14. En lille tidlig julegave fra Telia Holbæk.” – siger Freja Berger Petersen.

Den nye Telia-butik åbner i Ahlgade 27 på torsdag klokken 8. Der vil blive serveret kaffe og morgenmad til de morgenfriske kunder, og Grand Opening festen varer helt frem til klokken 20.

Detaljer

Start:
22. november 2018
Slut:
25. november 2018

Sted

Telia
Ahlgade 27
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps