Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ny idrætsforening for seniorer

marts 21 16:00

En gruppe af borgere fra Holbæk by har dannet en idegruppe, som arbejder på at etablere en idræts- og bevægelsesforening for seniorer (60 +) med udgangspunkt fra Holbæk Sportsby.

Foreningen skal ikke være en konkurrent til de bestående foreninger, men et supplement og en samarbejdspartner. Derfor skal foreningen kunne tilbyde aktiviteter, som ikke findes i de nuværende foreninger og evt. kendte aktiviteter i samarbejde med de eksisterende foreninger.

Idégruppen har afholdt en informations- og aktivitetseftermiddag, hvor interesserede kunne komme forbi og prøve nogen af de nye aktiviteter samt høre nærmere om ideen med den nye forening. DGI Midt- og Vestsjælland stod for introduktionen af de nye aktiviteter.

Målet er, at foreningens aktiviteter begynder efter sommerferien med udgangspunkt i Holbæk Sportsby. Her vil der blive mulighed for at dyrke de mange nye aktiviteter både inden- og udendørs samt benytte sig af Sportsbyens mange andre idrætsaktiviteter og ikke mindst kunne mødes før og efter idrætsaktiviteterne til fælles opstart og ”3. halvleg”.

Aktiviteterne vil som udgangspunkt foregå i dagtimerne. Foreningen vil lægge vægt på fællesskab, bevægelse og sociale aktiviteter. Foreningen vil også meget gerne samarbejde med kommunen om tilbud til ældre, der har brug for forebyggende eller vedligeholdende træning. Sundhedscentret i Sportsbyen vil være et oplagt omdrejningspunkt for dette samarbejde.

Alle er velkommen til den stiftende generalforsamling.

Detaljer

Dato:
marts 21
Tidspunkt:
16:00

Sted

Holbæk Bibliotek
Nygade 9-13
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map