Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meaninglessness

18. november 19:30

Meaninglessness – Internationalt Debatteater Om “Smykkeloven”

Meaninglessness rejser spørgsmålet om smykkers betydning i vores liv. En diskussion, der er udløst af den danske ”smykkelovgivning” fra 2016. Den fik smykkekunstner og aktivist Susan Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik.

Meaninglessness er en politisk manifestation fra nogle af Australiens mest spændende kunstnere: instruktør/teaterrebel David Pledger og kunstner og juveler Susan Cohn. Susan engagerer publikum i en samtale om smykkers sociale, politiske og historiske betydning, for at finde vej til at forstå, den vanskelige situation fordrevne mennesker er havnet i.

Hun stiller spørgsmålet, hvordan en borger kan agere proaktivt, når hendes regering handler ud fra værdier, der er fjendtlige i forhold til hendes egne værdier. En diskussion der er udløst af den danske ”smykkelovgivning” fra 2016. En lov, der krævede at betydningsløse smykker kunne konfiskeres for at betale for flygtninges ophold i Danmark. Det fik Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik.

Forestillingen er på engelsk.

Medvirkende: Susan Cohn, juveler, designer og kurator, der arbejder på tværs af kunsthåndværk og design ved hjælp af en række medier fra smykker til installation, fotografi og video. Modtager af Australien Councils 2017 Visual Artist Award.

Instruktion/manuskript: David Pledger  – prisvindende scenekunstner, kurator og aktivist inden for scenekunst, visuel kunst og mediekunst i Australien, Asien og Europa.

Lysdesign: Martin Danielsen – Produceret i samarbejde med Nordvestjysk Teaterkreds og Musikteatret Holstebro.

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
18. november
Tidspunkt:
19:30

Sted

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Telefon:
59 43 17 77
Hjemmeside:
https://het.dk
Del på sociale medier